Geld verdienen met Spaaractief

euros op keukentafel

Geld verdienen met Spaaractief

Er zijn online diverse handige websites waar het mogelijk is om geld te verdienen met simpele taken. Een bekend platform is ‘Spaaractief’. Je kan relatief eenvoudig een leuk geldbedrag bij elkaar sparen en laten uitbetalen. Hiervoor moet je bijvoorbeeld een enquête invullen, een mailtje lezen of deelnemen aan een speciale promotie. Daarnaast kan je producten aanschaffen via Spaaractief en een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen, dat noemen wij ook wel cashback winkelen.

Spaaractief

Spaaractief is een Nederlandse website dat eigendom is van het bedrijf Spaaractief BV. Het bedrijf heeft een vestiging in Zuidbroek, een gemeente in de buurt van Groningen. Spaaractief bestaat al ruim zeven jaar en is dan ook ervaren. De focus van Spaaractief ligt met name op cashback winkelen en speciale aanbiedingen. Je kan bijvoorbeeld ook een abonnement afsluiten op de site en een leuke extra vergoeding bijschrijven op jouw account.

Registeren bij Spaaractief

Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich gratis registeren bij Spaaractief. Een gebruiker moet wel woonachtig zijn in Nederland en over een bankrekening beschikken bij een Nederlandse bank. Zodra jij je account hebt bevestigd kan je starten met sparen. Nieuwe leden ontvangen direct een euro tegoed op hun account, je kan het zien als een welkomstcadeautje.

Punten sparen

De gebruiker moet punten sparen bij Spaaractief. Je ziet dan ook geen geldbedrag op jouw account verschijnen, maar zogeheten ‘Spex-punten’. Het is bij 10.000 punten mogelijk om een uitbetaling van 10,00 euro aan te vragen. Nieuwkomers krijgen de eerste 1000 punten gratis bijgeschreven op hun account.

Cashback winkelen

De meeste mensen shoppen voornamelijk online en gaan minder snel naar een winkelcentrum. Dat komt mede doordat online de prijzen een stuk voordeliger kunnen zijn. Als jij via Spaaractief een online aankoop doet dan kan je een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen in de vorm van Spex-punten. Een bestelling bij Thuisbezorgd levert bijvoorbeeld al een cashbackbonus van 1,5% op. Echter kan je ook een cashback krijgen op een vakantie of een grote aankoop zoals een wasmachine of een televisie. Zeker de grote aankopen kunnen interessant zijn, aangezien je dan grotere bedragen terug kan krijgen. Spaaractief werkt voor de cashback acties dan ook samen met een groot aantal webshops en bedrijven. Het bedrijf ontvangt een mooie commissie, maar ook jij als gebruiker kan er de vruchten van plukken.

Verzekering afsluiten via Spaaractief

Wij Nederlanders sluiten regelmatig een verzekering af, maar stappen ook met grote regelmaat over van verzekeraar. Vrijwel ieder jaar zorgt een simpele overstap ervoor dat wij tientallen euro’s kunnen besparen. Je kan ook een verzekering afsluiten of overstappen via Spaaractief. Je krijgt dan namelijk ook nog een extra geldbeloning in de vorm van Spex-punten. Het kan zomaar gaan om een bedrag van 25,00 euro, oftewel 25.000 punten.

Mailtjes lezen

De leden van Spaaractief krijgen ook regelmatig een mailtje met reclame van het spaarprogramma. Het kan geen kwaad om deze even te openen, want ook dat levert punten op. De mail openen levert je enkele centen op. Het is zeer weinig werk en het tikt toch lekker aan.

Klikken op reclames

Er staan op het platform van Spaaractief ook diverse reclames, ook wel banners genoemd. Je kan gemakkelijk een pagina openen vol met banners die op dat moment beschikbaar zijn. Je kan op deze reclames klikken en steeds weer een aantal punten ontvangen. Iedere dag staan er weer nieuwe banners klaar. De beloning is minimaal en het kost je maar een paar seconden.

Prijzen winnen met klikken

Een andere leuk onderdeel op de website van Spaaractief is de ‘klik & win’. Je kan een paar banners aanklikken, maar daarvoor ontvang je niet meteen een beloning. Je maakt met een klik wel direct kans op een prijs. Dagelijks krijgt één van de leden namelijk een paar duizend punten, wat een stuk meer is dan enkele centen. Let op, je kan ook niks winnen met dit onderdeel.

Dagelijkse jackpot

Spaaractief is dol op een gokje en heeft dagelijks een jackpotprijs klaarstaan voor één van zijn actieve leden. Je kan iedere deelnemen aan de loting voor de jackpot. Echter moet je de volgende dag wel controleren of je daadwerkelijk hebt gewonnen. Claim de jackpot en je kan de geldprijs innen. Vergeet jij de jackpot te claimen, dan vervalt deze prijs. Het is verstandig om iedere dag even in te loggen, misschien heb je wel enkele tientallen euro’s gewonnen.

Vrienden aanbrengen bij Spaaractief

Je kan ook geld verdienen door vrienden en familie op de hoogte te brengen van Spaaractief. Stuur jouw persoonlijke link naar een vriend of familielid. Klik deze persoon op de link en maakt diegene een account aan, dan ontvang jij direct een geldbonus van 2,50 euro. Het bedrag zal in de vorm van 2500 punten worden toegevoegd op jouw account. Er zit geen limiet op het aantal aangebrachte personen.

Uitbetaling aanvragen

De leden van Spaaractief kunnen al een uitbetaling aanvragen vanaf 12.500 punten. Dat aantal punten staat gelijk aan een geldbedrag van 12,50 euro. Alle uitbetalingen verlopen via een bankoverschrijving en kunnen maximaal 30 dagen duren. Normaliter verschijnt het bedrag al binnen twee weken op de bankrekening