Online enquetes invullen

SAMSAM
Een onderzoeksbureau met een goede reputatie is SamSam. Het bureau werkt met tientallen bekende bedrijven zoals Jumbo, Bijenkorf, NS, Postnl, Nationale Ombudsman, Holland Casino en Visa. Er zijn al meer dan 40.000 mensen lid van het SamSam consumentenpanel. Door jouw mening te geven kunnen bedrijven zich verbeteren in hun dienstverlening en producten. Deelnemers krijgen geen vaste beloning om mee te doen maar kleine verassingen.

GFK PANEL
Bij GfK Panel spaar voor je voor cadeaubonnen. Als je inschrijft en de enquête invult dan ontvang je de eerste 100 punten. Bij GfK Panel wordt je een aantal keren per maand uitgenodigd om mee te doen aan een enquête. Als beloning ontvang je hiervoor punten die naderhand weer ingewisseld kunnen worden voor cadeaubonnen van BOL, Wehkamp, Playstation en Ticketmaster.

I-SAY
I-Say is een grote online community en behoort tot het marktonderzoeksbureau Ipsos. Je ontvangt punten voor ieder onderzoek dat je invult. Als je meedoet aan wedstrijden dan kun je extra punten verdienen.

OPINIELAND
Opinieland is een bedrijf dat in 32 landen actief is. Met het invullen van vragenlijsten verdien je punten die ingewisseld kunnen worden voor geld of cadeaubonnen. Ook ontvang je een lot van hun eigen loterij als je mee hebt gedaan aan een onderzoek.

TOLUNA
Online enquêtes invullen is een leuke manier om thuis wat geld bij te verdienen. Een belangrijk verschil met mail klikken is dat de verdiensten een stuk hoger liggen. Je hoeft dus niet te kopen om zo meer punten te sparen. Toluna is een bekend bedrijf dat al jaren online is en interessante enquête’s heeft. Je kunt bij hun ook meedoen aan wedstrijden en spellen. Veel leden vinden de community erg leuk. Je verdient punten die je kunt inruilen voor een Paypal betaling of bonnen van bijvoorbeeld BOL.com.
Toluna is tijdelijk gestopt met online enquêtes.

vaardigheidsspel spelen
Bij Eazegames kan je vaardigheidsspelletjes spelen waarbij het aankomt op je eigen vaardigheden. En niet op toeval. Je kan met kleine bedragen al meespelen. Het is ook mogelijk om online tegen anderen te spelen.

Thuiswerk ideeën

ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Fotografie – verkoop jouw foto’s
Teksten schrijven voor websites
Administratief thuiswerk