Geld bijverdienen vanuit huis – thuiswerk

Door | 12 oktober 2017

Geld bijverdienen vanuit huis. Er zijn een aantal thuiswerkbanen die hier zich prima voor lenen en waarmee je ook nog eens geld kunt verdienen.

Thuiswerk – je eigen webshop
Wist je dat de kosten voor deze website nog geen 20 euro per jaar hoeven te zijn?! Je leest het goed: voor nog geen 2 euro per maand kun jij ook je eigen website of webshop maken. Je hoeft geen technische kennis te hebben: alles staat kant-en-klaar gereed als je een WordPress site maakt. Als je een goedkope thuiscursus neemt dan krijg je hulp van een docent die je online terzijde staat. Je moet wel een beetje uitzoeken waar alles staat maar dat doe je ook als je een nieuwe telefoon hebt gekocht.

Thuiswerk – je eigen nagelstudio
Een tweede thuiswerkbaan voor geld verdienen vanuit huis is nagelstyling en nailart. Je kunt kiezen of je je eigen nagelstudio wilt opzetten of dat je een cursus nagelstyling leert. As je een klantenkring weet op te bouwen dan kun je bij mensen thuiswerken of vanuit je eigen nagelstudio.

Bijverdienen met uitkering
Hoeveel je mag bijverdienen met een uitkering hangt af welke uitkering je hebt. Met een bijstandsuitkering mag 6 maanden lang 200 euro per persoon bijverdienen. Met je partner meegerekend zou dit 400 euro per maand kunnen zijn. Bedenk wel dat de bijverdienste het jaar erop wel meetelt bij de berekening voor je huur- en zorgtoeslag. Omdat je iets meer hebt dan het minimum zullen waarschijnlijk de toeslagen iets minder worden. Moet je dan maar niet meer geld bijverdienen? Nee natuurlijk niet maar probeer wel een bijverdienste te vinden met een goed uurloon. Met een thuiscursus kun je een diploma halen waarmee je een vaste baan kunt krijgen of thuiswerk kunt doen met een goed uurloon. De thuiszorg bijvoorbeeld staat te springen om (geschoold) personeel. Met een erkende cursus kun jij in no-time daar werkzaam zijn in een parttime of fulltime baan.