Thuiswerk computer

Door | 10 april 2016

Thuiswerk computer is veelgevraagd. Heb jij kennis van social media (Facebook, Twitter of Instagram) dan kan digitaal thuiswerk een mooie baan voor je zijn. Je kunt het werk combineren met je gezinsleven bijvoorbeeld. Hoe vind je deze banen? Er wordt online voor geadverteerd of anders moet je even kijken bij een uitzendbureau. Kijk wel uit als je via een thuiswerkbureau gaat solliciteren. Als je je ‘gratis’ inschrijft voor computerwerk zit je soms vast aan een lidmaatschap dat maandelijks afgeschreven wordt. Je vinkt bij het inschrijven dan aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden (dit is het lidmaatschap). Het lidmaatschap laat je vervolgens ‘banen’ zien in Nederland waar je op kan solliciteren. Tja, dat soort werk is ook gratis in te zien op vrij toegankelijke vacaturesites.
Chat operator & webcam

Het werk als chat operator kan gezien worden als thuiswerk. Je moet er wel geschikt voor zijn want je voert erotische gesprekken met wildvreemde mannen. De verdiensten varieren. Het meeste geld verdien je als je voor een webcam gaat zitten en een-op-een erotische voorstellingen geeft. Het veiligst is als je alleen sms berichten schrijft. De verdiensten zijn ongeveer 10 cent per sms bericht dat kan oplopen tot 18 cent. Om sms berichtjes te sturen moet je wel aan enige eisen voldoen. Je moet voldoende inlevingsvermogen hebben om een erotisch gesprek gaande te houden en snel kunnen typen. Het werk wordt meestal op freelance basis uitgevoerd. Dit betekent dat je de verdiensten zelf op moet geven bij de belastingdienst.

Thuiswerk computer

Wil je liever een gewone computerbaan maar ben je misschien onvoldoende geschoold? Volg dan thuis een goedkope cursus (8-12 maanden) en behaal een diploma of certificaat. Er zijn zelfs gratis opleidingen maar die zijn zijn behoorlijk eenvoudig. Zeker zonder hulp van een leraar is het moeilijk om dan een diploma te halen. Als je het geld kunt missen kies dan een opleiding waarbij je stage loopt. Parttime kantoorwerk is te verkrijgen bij het uitzendbureau en kan ook vaak thuis verricht worden. Bijvoorbeeld als je voor een klantenservice of helpdesk werkt van een groot bedrijf. Dit werk wordt (via landelijke vacaturesites) vaak uitbesteed aan thuiswerkers.

Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerken
Thuiswerk in avonduren