Thuiswerk inpakken van snoep

Door | 30 november 2017

Het inpakken van snoep, pepernoten en snacks wordt vaak gedaan in de maand december. Met sinterklaas en de kerstdagen voor de boeg bestellen bedrijven vaak kerstpakketten en snoepgoed. Als je op zoek bent naar thuiswerk inpakken van snoep dan is dit het goede moment.

thuiswerk inpakwerk Twente

Een bekende plek voor thuiswerk is Flexwerf. Dit commerciele bedrijf is in Overijssel gevestigd. Woon je in de buurt van Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen dan kan dit een goed adres zijn voor inpakwerk van snoep, labelen, displays vullen, producten ompakken en assembleren.

Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Bijverdienen vanuit huis

18 euro per uur voor inpakken?

Je ziet soms advertenties die 18 euro per uur beloven voor het inpakken van snoep. Ik kan je nu al zeggen dat dit een utopie is. Er is geen enkel bedrijf dat zoveel zal betalen voor inpakwerk van snoep, pepernoten of kerstpakketten. Het bruto minimum loon voor iemand van 21 jaar en ouder ligt op 9,82 euro uur (in 2021, bij een werkweek van 40 uur). Een scholier van 15 verdient 2,95 euro per uur. Bij thuiswerk inpakwerk wordt je echter vaak per opdracht betaald. In de praktijk zal je dan minder verdienen dan dit wettelijk uurloon. Waarom zou een bedrijf dan iemand 18 euro per uur betalen? Ook niet als je ’s avonds werkt. Er is namelijk geen wettelijke verplichting dat bedrijven extra moeten betalen als je ’s avonds werkt of een nachtdienst draait. Dit is alleen geregeld in de CAO. Als tijdelijk inpakker werk je per opdracht en val je niet onder de CAO van de vaste medewerkers. Achttien euro is een lokkertje om je aan te melden. Je kunt wel 20-40 euro verdienen per uur maar dan moet je als ZZP’er gaan werken.

snoep inpakken Middelharnis

Inpakwerk, labelen, vouwen, plakken, stickeren, stempelen, bundelen en enveloppen vullen zijn werkzaamheden die je bij Handyhands kunt verrichtten. Je wordt betaald per opdracht. Minimumleeftijd voor thuiswerken is 16 jaar. In december kun je thuiswerk inpakken van snoep verwachten.

Belastingvrij bijverdienen

Belastingvrij bijverdienen is doorgaans toegestaan naast je uitkering. De overheid bespaart kosten op de uitkering en jij kan met bijverdienen wat extra geld verdienen naast je uitkering. Hoeveel je mag bijverdienen hangt af van je uitkering en het tijdstip dat je er in zit.

Tags: thuiswerk, inpakken van snoep, inpakken, inpakwerk, bijverdienen, pepernoten, thuiswerken

Thuiswerk vacatures

Inpakwerk banen
Geld verdienen met YouTube
Geld verdienen met autoverhuur