Geld verdienen vandaag nog

Geld verdienen vandaag nog! Dit zijn een aantal goede mogelijkheden waarbij je snel geld kunt verdienen.

Pandjeshuis
Woon je in een grote stad dan is de snelste manier om legaal aan geld te komen naar een pandjeshuis te gaan en wat spullen van je zelf te ‘verpanden'(dan kun je het later terugkopen) of om het direct te verkopen. Spullen die je direct kunt verkopen zijn gouden- en zilveren sieraden en ringen, smartphones, PC, televisie en ander goedwerkende elektronica.Marktplaats (bezorg aan huis)
Spullen verkopen op Marktplaats en hiermee direct geld verdienen. Dat is vrij bekend. Veel mensen echter willen wel kopen maar kunnen de spullen niet ophalen omdat ze bijvoorbeeld geen auto hebben of iemand die ze helpt bij het tillen. Als jij in je advertentie op Marktplaats zet dat jij kunt bezorgen zullen er snel kopers reageren.

Cursus volgen
Hoe kun je nu met een cursus volgen geld verdienen? Er zijn diverse thuiscursussen waarbij je een thuiswerkbaan leert die je geld doet verdienen vanuit huis. Secretaressewerk kan heel goed online gedaan worden (datatypiste). Ook als thuiskapper, visagiste of als schoonheidsspecialiste kun je vanuit huis werken. De inkomstenbelasting invullen voor een ander kan ook een leuke bijverdienste opleveren.

Meedoen met enquetes
Het lijkt profijtelijk maar het valt best wel mee. De bijverdiensten zijn begrensd tot pakweg 120 euro per maand. De ene enquete betaalt tot wel 5 euro terwijl een andere enquete nog geen euro oplevert. De betaling is niet direct maar maandelijks. Het nadeel van het bijverdienen met een enquete is dat je ontzettend veel prive informatie deelt met het enquete bureau. Deze informatie komt vervolgens weer terecht bij andere marketing bedrijven die je allerlei voorstellen en aanbiedingen gaan doen. Als je meedoet aan enquetes zorg dat je dan op zijn minst een extra email adres aanmaakt anders wordt je gewone email adres bedolven onder de reclame aanbiedingen.

Bijrijder op vrachtwagen
Kijk eens rond op een website van een uitzendbureau in de buurt of ze geen vacature hebben voor algemeen medewerker, sjouwer, bouw opruimer of in een magazijn. Goede kans dat ze wel een baantje hebben. Werk je in het weekend of ’s nachts dan krijg je een hoger salaris. Ben je jong dan kun je waarschijnlijk in de horeca beginnen. Waar je ook lekker kunt bijverdienen is in een magazijn of als bijrijder op een vrachtwagen. Coolblue bijvoorbeeld heeft van dit soort baantjes.Stickers plakken op je auto
Er zijn bemiddelingsbureaus waar je tercht kunt voor het plakken van stickers op je auto. Voor een sticker op de bumper kan men 30 euro per maand ontvangen. Als je de hele auto laat volplakken met reclame kan dit oplopen tot 200 euro. Nadeel is dat je vooraf bemiddelingskosten moet betalen aan het bemiddelingsbureau zonder een garantie dat je uitgekozen wordt door een adverteerder.

Webcammen
Met webcammen kun je een leuk zakcentje bijverdienen. De echte toppers houden er een dik modaal salaris aan over. Als je er aan begint let wel goed op je privacy. Als je beelden eenmaal op internet staan dan kun je er nog jarenlang door achtervolgd worden.

Gemeentelijke kredietbank
De Gemeentelijke kredietbank verstrekt kleine leningen aan mensen met een salaris/uitkering to 120% van het minimuminkomen. De aanvraag neemt wel enige tijd in beslag. Ook als je genoteerd staat bij het BKR hoeft dat geen bezwaar te zijn. Het is niet echt bijverdienen maar kan wel dringende geldproblemen oplossen.

Minilening afsluiten
Vaste klanten hebben binnen een uur het geld op hun bankrekening staan. Nieuwe klanten moeten eerst de vereenvoudigde procedure doorlopen. Het kredietbedrijf moet even uitzoeken of je identiteit echt is en nog wat persoonlijke gegevens checken. Je moet wel minimaal 1000 euro verdienen. Mensen in de bijstand, ZZP-ers en mensen die voor het uitzendbureau werken krijgen geen minikrediet. Bij een minikrediet valt de rente op zich wel mee maar je betaalt een hoog bedrag aan administratiekosten/borgkosten. Je hebt snel geld in handen maar besef dat je het gehele krediet binnen 30 dagen moet terug betalen inclusief de hoge kosten. Veel klanten lukt dit niet en hierdoor worden de (geld)problemen alleen maar groter. Een minikrediet is dus niet aanbevolen om geld verdienen vandaag nog.