Geld verdienen vandaag nog

Door | 21 september 2017

Meedoen met enquetes
Geld verdienen vandaag nog! Dit zijn een aantal goede mogelijkheden waarbij je snel geld kunt verdienen. Bijverdienen met online enquetes invullen levert ongeveer 100 euro per maand op. Doe je mee bij meerdere bureau’s dan kunnen je verdiensten een stuk hoger uitvallen.

Thuiswerk banen

Auto delen (verdien tot honderden euro’s per maand)
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Pandjeshuis
Woon je in een grote stad dan is de snelste manier om legaal aan geld te komen naar een pandjeshuis te gaan en wat spullen van je zelf te ‘verpanden'(dan kun je het later terugkopen) of om het direct te verkopen. Spullen die je direct kunt verkopen zijn gouden- en zilveren sieraden en ringen, smartphones, PC, televisie en ander goedwerkende elektronica.

Cursus volgen voor goed betaald thuiswerk
Hoe kun je nu met een cursus volgen geld verdienen? Er zijn diverse thuiscursussen waarbij je een thuiswerkbaan leert die je geld doet verdienen vanuit huis. Secretaressewerk kan goed online gedaan worden (datatypiste). Ook als thuiskapper, cateraar of ict helpdesk medewerker kun je vanuit huis werken. De inkomstenbelasting invullen voor een ander kan ook een leuke bijverdienste opleveren.

Marktplaats (bezorg aan huis)
Spullen verkopen op Marktplaats en hiermee direct geld verdienen. Dat is vrij bekend. Veel mensen echter willen wel kopen maar kunnen de spullen niet ophalen omdat ze bijvoorbeeld geen auto hebben of iemand die ze helpt bij het tillen. Als jij in je advertentie op Marktplaats zet dat jij kunt bezorgen zullen er snel kopers reageren.

Bijrijder op vrachtwagen
Kijk eens rond op een website van een uitzendbureau in de buurt of ze geen vacature hebben voor algemeen medewerker, sjouwer, bouw opruimer of in een magazijn. Goede kans dat ze wel een baantje hebben. Werk je in het weekend of ’s nachts dan krijg je een hoger salaris. Ben je jong dan kun je waarschijnlijk in de horeca beginnen. Waar je ook lekker kunt bijverdienen is in een magazijn of als bijrijder op een vrachtwagen. Coolblue bijvoorbeeld heeft van dit soort baantjes.

Stickers plakken op je auto
Er zijn bemiddelingsbureaus waar je terecht kunt voor het plakken van stickers op je auto. Voor een sticker op de bumper kan men 30 euro per maand ontvangen. Als je de hele auto laat volplakken met reclame kan dit oplopen tot 200 euro. Nadeel is dat je vooraf bemiddelingskosten moet betalen aan het bemiddelingsbureau zonder een garantie dat je uitgekozen wordt door een adverteerder.

Webcammen
Met webcammen kun je een leuk zakcentje bijverdienen. De echte toppers houden er een dik modaal salaris aan over. Als je er aan begint let wel goed op je privacy. Als je beelden eenmaal op internet staan dan kun je er nog jarenlang door achtervolgd worden.

Gemeentelijke kredietbank
De Gemeentelijke kredietbank verstrekt kleine leningen aan mensen met een salaris/uitkering to 120% van het minimuminkomen. De aanvraag neemt wel enige tijd in beslag. Ook als je genoteerd staat bij het BKR hoeft dat geen bezwaar te zijn. Het is niet echt bijverdienen maar kan wel dringende geldproblemen oplossen.

Minilening afsluiten
Vaste klanten hebben binnen een uur het geld op hun bankrekening staan. Nieuwe klanten moeten eerst de vereenvoudigde procedure doorlopen. Het kredietbedrijf moet even uitzoeken of je identiteit echt is en nog wat persoonlijke gegevens checken. Je moet wel minimaal 1000 euro verdienen. Mensen in de bijstand, ZZP-ers en mensen die voor het uitzendbureau werken krijgen geen minikrediet. Bij een minikrediet valt de rente op zich wel mee maar je betaalt een hoog bedrag aan administratiekosten/borgkosten. Je hebt snel geld in handen maar besef dat je het gehele krediet binnen 30 dagen moet terug betalen inclusief de hoge kosten. Veel klanten lukt dit niet en hierdoor worden de (geld)problemen alleen maar groter. Een minikrediet is dus niet aanbevolen om geld verdienen vandaag nog.

Thuiswerk

Inpakwerk thuiswerk
Keurmerk thuiswerk