Zuid-Holland

Door | 10 april 2016

Inpakwerk Gorinchem en Molenaarsgraaf

Het bedrijf Montapacking heeft verschillende vestigingen. Enkele gebouwen staan in Zuid-Holland zoals in Gorinchem en in Molenaarsgraaf. Montapacking werd in 1988 opgericht als thuiswerkcentrale. Nadat het in 1999 was overgenomen is het bedrijf flink gegroeid. Vooral door de inzet van veel thuiswerkers wist Montapacking de omzet fors uit te breiden. Meer informatie over thuiswerkvacatures is te lezen op Montapacking. Er is ook een vestiging in Hedel (Gelderland). Plaatsen nabij Molenaarsgraaf zijn Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht, Giessenburg, Dordrecht, Gorinchem, Meerkerk, Schoonhoven, Lekkerkerk en Bergambacht.
Thuiswerk Den Haag

Sinds enige tijd heeft thuiswerkcentrale Handy Hands (uit Goeree Overflakkee) ook een vestiging in Den Haag. Woon je in de buurt dan kan dit een goede mogelijkheid zijn voor thuiswerk.

Enquêtes invullen

Een manier om snel thuiswerk te doen is het invullen van enquêtes. De verdiensten zijn afhankelijk van de tijd die het vergt. De betaling is in cash of met waardebonnen van bekende winkels.

Inpakwerk Zuid-Holland – speelgoed

Veel inpakwerk in Zuid-Holland is in magazijnen van bedrijven. Dit werk is via lokale uitzendbureau’s te krijgen. Een bekend bedrijf met veel inpakwerk is het distributiecentrum van Intertoys dat in Waddinxveen is gevestigd. Dit centrum levert speelgoed aan 200 winkels in Nederland plus online bestellingen. Een veelgevraagde baan is orderpicker waarbij je de gangpaden afloopt om artikelen uit de schappen te pakken. Ook zijn er medewerkers nodig in de werkvoorbereiding (dozen uitpakken) en voor de webshop (je vult dozen met speelgoed).

Thuiswerken als tekstschrijver

Een echte thuiswerkbaan is het werken als tekstschrijver. Kun je goed schrijven dan moet je zeker eens googelen naar vacatures als tekstschrijver. Werkgevers zijn online magazines die voortdurend content nodig hebben voor hun websites. Ben je iets minder creatief dan kun je eens kijken als content schrijver. Dat is eigenlijk het zelfde als tekstschrijver maar dan op een iets lager niveau. Er zijn heel veel webshops op het internet en al deze shops hebben beschrijvingen nodig (content) voor de artikelen die ze verkopen. Als content schrijver zorg jij voor unieke beschrijvingen. Twijfel je of je het kunt? Er zijn diverse creatieve schrijfcursussen die je schrijfwerk naar een hoger niveau tillen. Meer ideeën voor thuiswerk staan op onze homepage zoals een eigen webshop beheren, blogger worden, geld verdienen met YouTube, fotografie, teksten schrijven, pakketjes aannemen voor de buren en proefpersoon zijn in een kliniek.

Capelle aan den Ijssel

Het bedrijf Rutem Homecare staat op het internet omschreven als een groothandel in schoonmaakproducten en thuiswerkcentrale. Er is geen website met meer specifieke informatie. Mensen met een WSW-indicatie of die een re-integratietraject moeten volgen kunnen terecht bij sociale werkplaats Promen in Capelle aan den Ijssel. De werkplaats heeft veel productie- en inpakwerk.

Bodegraven thuiswerk & inpakwerk

In Bodegraven is gevestigd thuiswerkcentrale de Pakschuur. Werkzaamheden zijn o.a inpakwerk, assemblage, ompakken en verpakken. Het bedrijf heeft geen website meer.

Thuiswerk Middelharnis

Middelharnis is een plaats onder Rotterdam op het eiland Goeree-Overflakkee. Thuiswerkcentrale Handy Hands zoekt regelmatig mensen voor inpakwerk Zuid-Holland. De werkzaamheden bestaan uit assemblage werkzaamheden, stickeren, stempelen, sorteren en lamineren. Meer info op inpakwerk Middelharnis.

Thuiswerk Zuid-Holland

bijverdienen Leiden, Delft bijverdienen, Gouda thuiswerk, Bijverdienen met Wajong uitkering, Bijverdienen in de sociale dienst