Zuid-Holland

Inpakwerk Gorinchem en Molenaarsgraaf

Het bedrijf Montapacking heeft verschillende vestigingen. Enkele gebouwen staan in Zuid-Holland zoals in Gorinchem en in Molenaarsgraaf. Montapacking werd in 1988 opgericht als thuiswerkcentrale. Nadat het in 1999 was overgenomen is het bedrijf flink gegroeid. Vooral door de inzet van veel thuiswerkers wist Montapacking de omzet fors uit te breiden. Meer informatie over thuiswerkvacatures is te lezen op Montapacking. Er is ook een vestiging in Hedel (Gelderland). Plaatsen nabij Molenaarsgraaf zijn Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht, Giessenburg, Dordrecht, Gorinchem, Meerkerk, Schoonhoven, Lekkerkerk en Bergambacht.Inpakwerk Zuid-Holland (Dordrecht)

Het bedrijf Blokpak doet voor tal van ondernemingen het inpakken, ompakken, sorteren, stickeren en verzorgt kerstpakketten. Op de homepage prijken logo’s van diverse bekende ketens zoals AH, V&D, Kruidvat, Coca Cola en Makro. Ook wordt er bedrijfskleding verkocht en zijn er promotieartikelen. Er staat geen informatie op de site over thuiswerk. Het inpakwerk Zuid-Holland is in de bedrijfshal of kan op locatie zijn bij de klant.

Capelle aan den Ijssel

Het bedrijf Rutem Homecare staat op het internet omschreven als een groothandel in schoonmaakproducten en thuiswerkcentrale. Er is geen website met meer specifieke informatie. Mensen met een WSW-indicatie of die een re-integratietraject moeten volgen kunnen terecht bij sociale werkplaats Promen in Capelle aan den Ijssel. De werkplaats heeft veel productie- en inpakwerk.

Bodegraven thuiswerk & inpakwerk

In Bodegraven is gevestigd thuiswerkcentrale de Pakschuur. Werkzaamheden zijn o.a inpakwerk, assemblage, ompakken en verpakken. Het bedrijf heeft geen website meer.

Thuiswerk Middelharnis

Middelharnis is een plaats onder Rotterdam op het eiland Goeree-Overflakkee. Thuiswerkcentrale Handy Hands zoekt regelmatig mensen voor inpakwerk Zuid-Holland. De werkzaamheden bestaan uit assemblage werkzaamheden, stickeren, stempelen, sorteren en lamineren. Meer info op inpakwerk Middelharnis.

Gerelateerd thuiswerk inpakwerk

bijverdienen Leiden, Delft bijverdienen, Gouda thuiswerk, Bijverdienen met Wajong uitkering, Bijverdienen in de sociale dienst, Thuiswerk computer