Geld verdienen pakketjes aannemen

Geld verdienen met pakketjes aannemen? Ja hoor dat is sinds enige tijd mogelijk. Ben je veel thuis dan is dit een leuke thuiswerkbaan die een mooie bijverdienste op kan leveren. Jij bent voortaan het verzamelpunt voor het ophalen van pakketjes die de buren besteld hebben.

Veel mensen die een bestelling doen bij een online winkel zijn niet thuis als de bezorger komt. Je kunt van tevoren aangeven of het bij de buren bezorgd mag worden maar uit onderzoek blijkt dat veel buren dat een ergernis vinden. Een goed alternatief is nu dat je betaald wordt om pakketten aan te nemen. Hoe werkt het? Er zijn een paar bedrijven die met deze service gestart zijn en bij hen geef je je eigen op. Bij Homerr krijg je op het moment het meeste geld: tussen de 20 – 80 cent per pakket. ViaTim betaalt 25 cent per pakket. Hoev

Buurtpunten
Homerr heeft al 2000 buurt- en servicepunten en dit aantal groeit sterk. DHL vindt het een goed idee want het scheelt de koeriers een hoop werk. Als 40% van de klanten niet thuis is dan moeten deze pakketjes ook weer mee teruggenomen worden naar het postkantoor. Als de pakjes bij een buurtpunt kunnen worden afgeleverd dan scheelt dat voor de bezorgers veel tijd en dus geld. Vandaar dat er een verdienste tegenover staat. Geld verdienen pakketjes aannemen is een leuke bijbaan waar je een paar tientjes tot soms wel een paar honderden euro’s per maand mee kunt bijverdienen. Het kan bovendien best gezellig zijn als allerlei buren een keertje bij je langskomen.

Boodschappen
In de nabije toekomst zijn er wellicht nog meer mogelijkheden om te bijverdienen. Er wordt al aan gedacht dat ook boodschappen van de supermarkt of bibliotheekboeken bij een buurtpunt ingeleverd kunnen worden. Dan zouden de bijverdiensten sterk groeien. Servicepunten (in winkels) nemen soms ook kleding voor de stomerij aan.

Thuiswerk

thuiswerk inpakwerk – 20 ideeën, online enquêtes invullen, belastingvrij bijverdienen, thuiswerken achter computer, inpakken van snoep, thuiswerk aanstekers