Email verwerken

emails verwerken is een leuke bijverdienste

Email verwerken is leuke bijverdienste

Het lezen van e-mails geeft deelnemers een leuk zakcentje op jaarbasis. Deelname aan een programma is gratis; er wordt geen betaling gevraagd. Keerzijde van meedoen is het prijsgeven van prive informatie aan adverteerders. Mail lezen levert weinig geld op. Het betaalt 1 cent op per email waarop geklikt is. Je ontvangt een beperkt aantal e-mails per week. Het aantal is in te stellen op de website. Een enquete invullen levert al een stuk meer op. Email verwerken of meedoen aan enquetes is niet verplicht om in te schrijven. Je mag ook alleen shoppen.
De verdiensten lopen sterk op als je producten gaat kopen of boekingen maakt via je account. Bijvoorbeeld een zorgverzekering afsluiten via Euroclix kan 1800 clix opleveren (18 euro). Alle bekende winkels op het internet doen mee. Hoe duurder het product, hoe meer spaarpunten je als korting ontvangt. Een vakantiehuisje boeken kan duizenden spaarpunten (20 euro) opleveren. Bij elke winkel staat een schema met gegevens dat laat zien hoe snel de spaarpunten uitgekeerd worden. Ook staat er een review van de winkel door andere klanten.

De grootste aanbieder van deze programma’s is Euroclix. Zij verstrekken zelfs gratis creditcards waarmee deelnemers kunnen kopen via Euroclix. Een tweede bekende naam is Qassa waar gewinkeld kan worden bij meer dan 2000 webshops.

Er doen meer dan 2000 bedrijven mee aan de spaarprogramma’s. Je kan spaarpunten verdienen met:
– e-mail verwerken
– opgeven voor nieuwsbrieven
– enquetes invullen
– artikelen kopen
– dagje weg of citytrip
– verzekering afsluiten
– energiemaatschappij

Goed geld verdienen

Met email verwerken zal je een klein bedrag per maand verdienen. Er is ander werk wat meer verdient. Het meest eenvoudig is om mee te doen met medisch onderzoek. Voor een dagdeel wordt tot 100 euro betaald. Voor onderzoeken die een paar weken duren lopen de verdiensten op tot wel 2000 euro. Als proefpersoon worden nieuwe medicijnen getest op je lichaam. Je moet hierbij rekening houden met eventuele bijwerkingen. Een andere optie om goed te verdienen is een goedkope thuiscursus te volgen voor online secretaresse, beveiligingsmedewerker of assistente in de ouderenzorg. Je verdient dan een goed salaris en bent verzekert tegen ziekte. Veel werk is parttime waardoor je genoeg vrije tijd overhoudt.