Medisch onderzoek – thuiswerk

Door | 10 april 2016

Thuiswerk met hoge bijverdiensten

Voordat medicijnen op de markt gebracht mogen worden moeten ze eerst uitgebreid getest worden. Aanvankelijk zijn deze testen in het laboratorium en op dieren maar in de laatste fase wordt er ook gekeken wat de uitwerking is op mensen. Voor dit medische onderzoek worden vrijwilligers gezocht die hiervoor een vergoeding krijgen. De verdiensten hangen af van de duur van het onderzoek. Sommige onderzoeken zijn voor een dag maar er zijn soms ook onderzoeken die wel een paar weken duren en waarbij je dus opgenomen wordt in de kliniek. Met een langdurig onderzoek kan je wel meer dan 2000 euro verdienen. Dit soort thuiswerk is niet geheel zonder risico. Je kan last krijgen van de bijwerkingen van het medicijn. Bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn of duizeligheid. Hoewel het zelden voorkomt kan een fatale afloop van het medisch onderzoek niet uitgesloten worden.
Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerken
Thuiswerk in avonduren

Een van de klinieken in Nederland dat medisch onderzoek doet met vrijwilligers is QPS in Groningen . Voor ieder onderzoek worden mensen uit een bepaalde doelgroep gezocht. Proefpersonen hoeven niet perse gezond zijn maar moeten voldoen aan bepaalde criteria. Dit kan de leeftijd zijn, roken/niet roken, man of vrouw enz. De proefpersonen worden vooraf medisch gekeurd. Voor onderzoek in mei 2016 naar een maagzuurremmer worden mannen/vrouwen gezocht tussen de 18-50 jaar. Het bezoek aan de kliniek duurt een dag en de vergoeding is €86. Het onderzoek naar een nieuw middel voor postmenopauzale osteoporose is financieel het meest lucratief en levert tussen de €2204 – €2640 op. In Groningen doen per jaar 1200 proefpersonen mee aan een geneesmiddelenonderzoek. Ben jij op zoek naar thuiswerk met hoge verdiensten? Dan moet je zeker eens overwegen om mee te doen. Het is verstandig om eerst eens een dag te proberen om te zien of het bevalt. Ook als je in Drenthe – Assen woont is het zeker de moeite waard.

Goed geld verdienen
Heb je geen zin om medisch onderzoek te laten verrichten op je lichaam maar wil je wel goed geld verdienen? Andere mogelijkheden zijn het pandjeshuis voor direct cash, Marktplaats of om binaire opties te kopen van achter je eigen computer of smartphone.

Tags: medisch onderzoek, thuiswerk, bijverdienen