Thuiswerk Assen

Door | 1 november 2018

Thuiswerkcentrale Assen
Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe, de stad telt bijna 68.000 inwoners. Er wordt op het internet regelmatig gezocht naar een thuiswerkcentrale in Assen maar dit bedrijf is nergens te vinden. Misschien dat het er jaren gelden was maar normaal gesproken moet zo’n inpakbedrijf bovenaan staan als je er naar zoekt. Het adres lijkt wel te kloppen – het is op een bedrijventerrein – maar er zit nu een bedrijf in dat aanhangers maakt en opleggers.

Inpakwerk thuis Assen
De inpakwerk vacatures op Marktplaats beloven van alles. Investeer 11 euro en krijg 8000 euro terug? Ik denk dat de beste kansen voor inpakwerk toch echt via het uitzendbureau lopen. Daar staan wel banen voor magazijnwerk. Thuis is wel een stuk prettiger maar als je via het uitzendbureau werkt krijg je tenminste wel minimaal het minimumloon (9.20 euro bruto). Een van de banen is bijvoorbeeld logistiek medewerker bij Mediamarkt. Je werkt dan in het magazijn. In het verleden zijn er vaste medewerkers ontslagen bij Mediamarkt. Kennelijk worden er tijdelijke krachten ingehuurd als het drukker is. Er zijn 5 bedrijventerreinen in Assen. Schepersmaat is het terrein voor grootschalige bedrijven.

Medisch onderzoek
Je kunt ruim 3700 euro verdienen met medisch onderzoek. Je verblijft 21 aaneengesloten nachten in een medisch centrum waar je als proefpersoon testen ondergaat voor auto-immuunziekten. Er zijn ook kortere testen. De kleinste onderzoeken duren een paar uur en je ontvangt dan een paar tientjes. Voordat je mee mag doen moet je wel medisch gekeurd worden. Vaak wordt er een leeftijdsgrens gehanteerd van 18-55 jaar. Soms zijn er aanvullende eisen zoals niet roken of geen medicijnen. Deze eisen wisselen per onderzoek.

Callcenter & administratief werk
ClikQ is een telemarketing bedrijf dat in een groot kantoorgebouw zit. Het callcenter zoekt regelmatig telefonische medewerkers. Uitzendbureau’s zullen ook wel voor andere callcenters personeel zoeken. Callcenterwerk mag soms ook thuis gedaan worden. Zeker als het informatief werk is bijvoorbeeld vragen beantwoorden. Ik had een tijdje geleden iemand aan de lijn van Postnl die duidelijk vanuit huis werkte. Helaas kon zij niet meer informatie geven dan dat ik zelf al had. Bij telemarketing werk moet je wel bepaalde doelen halen. Het komt uiteindelijk wel aan dat je spullen of diensten (loterij, krant, abonnement enz) weet te verkopen aan mensen thuis.

Werken in de zorg in Drenthe
De zorg en het onderwijs kampen met een tekort aan geschoold personeel in Drenthe en heel Nederland. Heb je geen diploma maar wel interesse om te werken in de zorg kijk dan eens voor een korte thuiscursus. Met een diploma kun je binnenkort solliciteren voor een leuke baan met een fatsoenlijk salaris.

Thuiswerk Drenthe

Emmen Drenthe, Overijssel, Zwolle en Kampen, Meppel