Veel geld verdienen met affiliate marketing

Door | 20 november 2018

24 Jarige MBO’er Verdient Overal Ter Wereld Honderden Euro’s Per Dag, Dankzij Het Internet. Is dit werkelijk waar of een fabeltje? Het blijkt een echte jongeman te zijn uit Zeeland. Die paar uurtjes per dag dat moet je niet te nauw nemen. Hij staat vroeg op en is een behoorlijke tijd van de dag bezig met zijn 25 websites. Deze sites zorgen ervoor dat hij 250 euro per dag verdiend. Zijn doel is om dit te verdubbelen naar 500 euro per dag! In onderstaand artikel ga ik wat dieper in op veel geld verdienen met affiliate marketing.

Affiliate marketing
De persoon in kwestie heet Jacko Meijaard en hij vond een thuiswerkbaan hoe je veel bijverdienen kunt. De methode heet affiliate marketing. Het komt er eigenlijk op neer dat je een product aanbiedt dat door veel andere verkopers verkocht wordt. Heb je een gewild product dan kan het hard gaan met bijverdienen. Je voelt het misschien al aankomen: wat is nu een goed product dat iedereen wilt kopen? Een product wat het erg goed doet zijn telefoons. Het nadeel is dat er een gigantische concurrentie is in deze markt. Het is daarom beter om een niche te vinden: een product waar wel vraag naar is maar met weinig concurrentie.

Online gids
Jacko heeft zijn eigen gids gemaakt en hierin onthult hij hoe hij het voor elkaar heeft gekregen. De verkoopprijs van de gids is me onbekend maar zal vermoedelijk een paar tientjes zijn. Maar zal Jacko daadwerkelijk vertellen hoe je zoveel geld kunt verdienen als hij doet? Als duizenden mensen reageren dan krijgt hij er ook een hoop concurrenten bij die zijn trucje nadoen. Als jijzelf veel geld verdient op het internet zou jij dit wereldkundig maken voor een paar tientjes? Het lijkt daarom aannemelijk dat Jacko je wel wat op weg zal helpen met algemene raad maar dat hij je niet wijs gaat maken hoe je het precies moet doen. Dat mag je lekker zelf uitvissen.

Hoe pak je het aan?
In een interview in het Algemeen Dagblad vertelt hij aan de reporter dat hij 25 websites bezit die voor hem veel inkomsten genereren. Deze websites zijn heel verschillend van aard. Zo heeft hij websites over afvallen, klussen, hobby, dating en zorgtoeslag. Het zijn heel verschillende onderwerpen maar ze hebben een ding gemeen: ze leveren hem een prima inkomen op.

Website maken
Wil jij ook veel geld met affiliate marketing verdienen? Je zult dan een website nodig hebben. Heb je die niet, geen probleem. Via een korte cursus website maken leer je in een paar maanden tijd hoe dit moet. Een bepaalde vooropleiding is niet nodig. Iedereen kan inschrijven voor de cursus. Een website maken is een stuk eenvoudiger dan je denkt. Veel elementen zijn al kant-en-klaar en hoef je online alleen in elkaar te zetten. Geen gedoe met programmeertaal of allerlei moeilijke codes.

Hoger in Google
Een website maken vraagt wat voorbereiding maar je zult zien dat het meevalt. Hierna krijg je de klus dat je je website hoger in Google moet zien te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld adverteren op Marktplaats en de site aan je vrienden en kennissen laten zien. Hoe bekender je site wordt, hoe meer kans dat mensen iets gaan kopen. Verkoop je bijvoorbeeld een product van BOL dan krijg je tussen de 3-8 procent beloning. BOL verzorgt de gehele afhandeling van de bestelling. Het geld wat je verdient met de bestelling via jouw website ontvang je later op je bankrekening.