Thuiswerk Aalten

Door | 2 december 2018

Aalten is een gemeente met 27.000 inwoners in de provincie Gelderland. Het ligt aan de Duitse grens. Naast Aalten ligt de gemeente Winterswijk en Groenlo.

Werken met een bijstandsuitkering

Aalten werkt samen met de gemeenten Doetinchem, Montferland en Oude IJsselstreek om mensen met een bijstandsuitkering aan het werk te helpen. De organisatie waar mensen met een arbeidsbeperking naar toe kunnen heet Laborijn. Er werken in totaal zo’n 1000 Wsw’er die begeleid worden door 140 ambtenaren. Productiewerk en inpakwerk is vooral bij de uitzendbureau’s te vinden. Heb je een heftruckrijbewijs dan liggen je kansen erg goed. Veel bedrijven willen je ook intern opleiden mits je gemotiveerd bent.

Werken bij gemeente & provincie

De gemeente Aalten heeft diverse stage adressen voor hbo studenten. Als je bij de gemeente wilt werken dan kun je het best via de gemeentelijke website solliciteren voor een functie. Op WerkeninGelderland staat een overzicht van vacatures bij de provincie en gemeenten. Het betreft hier kantoorwerk. Zou je ook wel administratief werk willen doen maar heb je geen geschikte opleiding? Kijk eens of een korte cursus een idee kan zijn. Binnen een jaar kun je een diploma halen en wellicht een leuke baan vinden bij de overheid.

Geld verdienen met mail

Een van de oudste en meest betrouwbare programma’s is Euroclix. Door te klikken op een mailtje en/of producten te kopen kun je punten sparen. Je verdient direct 150 Clix welkomstbonus als je inschrijft. Een klik op een mailtje is goed voor 1 Clix. 1.000 Clix levert €10 op.