Boeken en ebooks

Door | 10 april 2016

thuiswerk ebooks kopen?

Het internet blijft de plek om websites over ebooks te vinden. De opmaak van de sites is vaak hetzelfde; een lange pagina met veel tekst en grote titels. Onderaan de pagina staat dan de aanbieding die met grote korting wordt gegeven. Er zullen uitzonderingen zijn maar veel aanbiedingen beloven meer dan dat ze waar kunnen maken. Honderden euro’s per dag verdienen is geen realistisch bedrag voor de doorsnee thuiswerker. Ook thuiswerksites die je verplichten een e-boek te kopen om inpakwerk te verkrijgen kan je beter overslaan. Bijna alle thuiswerkboeken zullen veel algemene informatie geven en slechts weinig concrete tips. Als jezelf een goede boterham verdient met iets specifieks in thuiswerken; wil je dan echt dat andere thuiswerkers in spe dat ook gaan doen?
Kamer van Koophandel
Diverse dure e-boeken en cursussen gaan over het coachen van mensen die werken als zelfstandige zonder personeel (ZZP’ers). De Kamer van Koophandel (KVK) kan echter ook veel informatie verstrekken waaronder het helpen met begeleiding van een ervaren bedrijfscoach. Vaak gratis en soms tegen een kleine betaling. De KVK heeft bijvoorbeeld:
– bijeenkomsten en seminars
– begeleiding
– online ondernemers community (hallo.kvk.nl)
– adressen van organisaties zoals van het Platform Zelfstandige Ondernemers die opkomt voor de belangen van ZZP’ers.

Meest dure boeken/e-books bij Amazon

Veel mensen op Amazon maken er een sport van om hun tweedehands boek zo duur mogelijk te maken (voor miljarden dollars). Afgezien van dit soort aanbiedingen staat hieronder een lijstje van echte dure boeken:
– Nuclear Energy: Numerical Data ($7790)
– Compounds with 13 to 162 Carbon Atoms ($7789)
– Selected Soldering and Brazing Systems ($7789)
– Selected Copper Systems ($7399)
– Noble Metal Systems ($7139)

Facebook Likes & Twitter Volgers
Duizend Facebook Likes kopen is niet duur en staat leuk op je account. Je moet zich wel realiseren dat bij deze aanbiedingen meestal een computer een serie nep Facebook profielen aanmaakt. Twitter volgers kopen daarentegen zijn vaak echte volgers en schijnt vrij positief te werken. Men krijgt in korte tijd veel (buitenlandse) volgers. De Republikeinse presidentskandidaat Romney kreeg er tijdens de campagne in een weekend opeens 135.000 Twitter volgers bij. Zijn campagneteam ontkende volgers gekocht te hebben maar de grote toename was wel behoorlijk verdacht.