Noord-Brabant

Door | 10 april 2016

Inpakwerk vinden

Veel laaggeschoold werk is in de loop van de jaren weggevloeid naar het buitenland. Ook vinden veel Oost-Europeanen thans een werkkring in West-Europa. Inpakwerk is nog wel beschikbaar bij bedrijven maar de ondernemingen lopen er niet mee te koop dat ze het aanbieden. Je zal dus zelf gericht moeten zoeken in Google. Vergeet de eerste pagina’s met zoekresultaten in Google want hier staan bijna altijd websites met algemene informatie. Je zal er geen specifieke banen vinden gericht op inpakwerk, verpakken of ompakken.
Mocht je een dagje buiten de deur kunnen werken dan is een tijdelijke job via een uitzendbureau een goede keus. Sommige uitzendbureau’s hebben een pool met medewerkers die parttime kunnen werken. Als voorbeeld is een advertentie van uitzendbureau Manpower die regelmatig inpak medewerkers nodig heeft (handmatig inpakken van medicijn strips) voor een bedrijf in Oss.

Werken als ZZP’er

Banen die goed in de arbeidsmarkt in Noord-Brabant leggen zijn bouwvakker, technici en zorgpersoneel. Als je je eigen wilt omscholen als bouwvakker dan moet je naar een plaatselijke ROC school. Ben je jonger dan 27 jaar dan kan de gemeente je naar zo’n school toesturen als je geen werk hebt. Ben je ouder en/of wil je niet in de bouw werken? Misschien is een toekomst in de zorg of in de ICT beter geschikt. Een ZZP’er kan makkelijk 20-40 euro per uur verdienen.

Technisch thuiswerk in Hapert (Eindhoven)

Technisch thuiswerk wordt verricht bij het bedrijf Ropro (website is Ropro-productie.nl). Diverse thuiswerkers werken hier o.a in de bedrijfshal waar met machines producten in elkaar gezet worden. Het bedrijf werkt graag met gemotiveerde thuiswerkers vanwege de flexibele werktijden (weekenden, ’s avonds). Plaatsen in de buurt van Hapert zijn Hapert, Eersel, Reusel, Veldhoven, Valkenswaard, Hilvarenbeek en Eindhoven.werken bij de post

Op de vacature website van Postnl worden voortdurend mensen gezocht voor de functie van postbezorger, postsorteerder en postvoorbereider. Op de postcode 5600 (van Eindhoven) worden 217 parttime post vacatures gevonden (in februari 2016). Voor deze banen is geen specifieke vooropleiding nodig. Je hebt alleen een stevige fiets nodig en een positieve instelling om te werken.

Thuiswerk Noord-Brabant

Bijverdienen in Tilburg
Thuiswerk Bergen op Zoom
Meer informatie thuiswerk en belasting