Bijverdienen Bergen op Zoom

Door | 24 mei 2018

Inpakwerk

In Bergen op Zoom zijn de mogelijkheden voor thuiswerk beperkt. Een bekend inpakbedrijf is gevestigd in Oudenbosch Etten-Leur. Ze doen naast machinaal inpakken ook handmatig verpakken. Echter op de website staan geen vacatures (meer) vermeld voor thuiswerk. Wellicht dat het inpakwerk via online uitzendbureaus gaat. De kortste route via de autoweg is 23 km rijden.

Thuiswerk banen

Administratief thuiswerk
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Online Enquêtes Invullen
Bijverdienen vanuit huis

Data entry

Een echte thuiswerkbaan is medewerker data entry. Dit is het invoeren van allerlei gegevens van achter je computer. Data entry kan heel goed vanuit huis worden gedaan. Als je voor een uitzendbureau werkt dan heb je tenminste een normaal uurloon en niet een paar euro per uur dat inpakwerk doorgaans oplevert. Bijna alle uitzendbureau’s hebben vacatures voor data entry werk. Voor dit administratieve werk is het vereist dat je goed kunt werken met Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint). Kun je dit nog niet dan kun je een korte cursus volgen. Het werk kan zowel door vrouwen als mannen gedaan worden.

Grote bedrijven

In Bergen op Zoom zijn verschillende grote bedrijven gevestigd die regelmatig medewerkers zoeken voor productie- en inpakwerk. Uitzendbureau’s hebben een online vacaturebank waarin banen staan voor de regio Bergen op Zoom. Het Amerikaanse agro-industrieel concern Cargill is een van deze bedrijven. Op online banensites worden inpakkers gezocht die direct kunnen beginnen in het magazijn of bij DHL.

Tags: Bijverdienen Bergen op Zoom, thuiswerk, inpakken, Noord-Brabant