Bijverdienen Bergen op Zoom

By | 24 mei 2018

Inpakwerk

In Bergen op Zoom zijn de mogelijkheden voor thuiswerk beperkt. Een bekend inpakbedrijf is gevestigd in Oudenbosch Etten-Leur. Ze doen naast machinaal inpakken ook handmatig verpakken. Echter op de website staan geen vacatures (meer) vermeld voor thuiswerk. Wellicht dat het inpakwerk via online uitzendbureaus gaat. De kortste route via de autoweg is 23 km rijden.
Thuiswerk

Heeft u online thuiswerk gezien maar moet u eerst bellen of een gratis lidmaatschap aangaan om de gegevens in te zien? Hoeveel zijn de telefoonkosten om te bellen? Is het lidmaatschap echt gratis? Veel informatie is vrij te krijgen op het internet. Bovendien moet men in de buurt van het inpakbedrijf wonen. Een tip voor thuiswerk bij een bedrijf in een andere provincie is kansloos omdat het te ver weg is. Een thuiswerkbaan die al bijna 20 jaar bestaat is mailtjes klikken. Voor een bekeken (geklikt) mailtje krijgt men 1 Clix. Duizend Clix leveren 10 euro op en 2000 mailtjes zijn goed voor 25 euro. Bij inschrijving van het gratis programma ontvangt men 150 Clix cadeau.

Data entry

Een echte thuiswerkbaan is medewerker data entry. Dit is het invoeren van allerlei gegevens van achter je computer. Data entry kan heel goed vanuit huis worden gedaan. Als je voor een uitzendbureau werkt dan heb je tenminste een normaal uurloon en niet een paar euro per uur dat inpakwerk doorgaans oplevert. Bijna alle uitzendbureau’s hebben vacatures voor data entry werk. Voor dit administratieve werk is het vereist dat je goed kunt werken met Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint). Kun je dit nog niet dan kun je een korte cursus volgen. Het werk kan zowel door vrouwen als mannen gedaan worden.

Grote bedrijven

In Bergen op Zoom zijn verschillende grote bedrijven gevestigd die regelmatig medewerkers zoeken voor productie- en inpakwerk. Uitzendbureau’s hebben een online vacaturebank waarin banen staan voor de regio Bergen op Zoom. Het Amerikaanse agro-industrieel concern Cargill is een van deze bedrijven. Op online banensites worden inpakkers gezocht die direct kunnen beginnen in het magazijn of bij DHL.

Tags: Bijverdienen Bergen op Zoom, thuiswerk, inpakken, Noord-Brabant