Website geld verdienen

Door | 9 september 2018

Met een website geld verdienen is een goede manier als je wilt bijverdienen. Het is een echte thuiswerkbaan die je goed kunt combineren met een andere baan. Je zult een niche moeten zien te vinden waar je verstand van hebt. Heb je veel kennis van telefoons, kleding, koken of een bepaalde hobby? Je kunt daarover een website beginnen en dan producten of diensten verkopen.

Website maken

Als je een website wilt maken kun je je dit leren via het internet. Er zijn genoeg sites die het uitleggen. Echter de uitleg schiet vaak tekort en dan loop je spoedig vast. Gemakkelijker is het om een korte thuiscursus te volgen waarbij een docent je online begeleidt. Heb je vragen over iets wat je niet snapt dan kun je deze vragen online stellen aan de docent of aan van je medecursisten. De cursus kan in maandelijkse termijnen betaald worden. Binnen een aantal maanden kun je een professionele website maken voor jezelf of voor een ander (en zo je cursus direct terugverdienen).

Website geld verdienen

De meest eenvoudige manier om geld te verdienen met je website is door reclame te plaatsen. Google heeft bijvoorbeeld een reclame programma hiervoor waar je je gratis voor op kunt geven. Je hebt alleen een werkende website nodig. Het liefst een site waar de nodige aandacht aan is besteed want ook hier let Google op. Een verzorgde website met een unieke inhoud zal het (gemiddeld) beter doen dan een fantasieloze site die gekopieerd is. Zo’n site heeft een goede kans om niet eens opgenomen te worden in Google. Heb je een bepaalde hobby of bezigheid waar je veel over weet? Beschrijf het op je website en plaats er mooie foto’s bij. Deze foto’s worden dan weer gedeeld door andere personen en zo krijgt je site bekendheid.

Geld verdienen met Youtube

Er zijn aardig wat mensen die geld verdienen met YouTube. De toppers in Nederland zijn miljonair geworden. De bekendste beauty vlogger in Nederland is Nikkie de Jager uit Noord-Brabant. Zij is een Nederlandse visagiste van 25 jaar oud. Haar YouTube kanaal heet Nikkietutorials en telt 12 miljoen abonnees. Ze toont allerlei trucjes hoe je er mooi uit kan zien met make-up. Een andere YouTube ster is Kelvin Boerma (zijn video kanaal heet Kalvijn) die op het moment de bestbetaalde persoon in Nederland schijnt te zijn met YouTube.

Thuiswerk & inpakwerk

Inpakwerk in Nederland
Thuiswerkcentrales
Administratief thuiswerk
Bestaat er een keurmerk thuiswerk?