Snel geld verdienen – thuiswerk

Door | 10 april 2016

Spullen verkopen in pandhuis

Een goede wijze voor snel geld verdienen is door spullen die je (tijdelijk) niet meer gebruikt te verpanden. In de meeste grote steden zijn pandhuizen waar je direct cash krijgt voor beleende zaken. Niet alles kan je verpanden. De beste goederen zijn gouden/zilveren voorwerpen (ringen, sieraden), pennen, aanstekers en horloges. Gebruiksartikelen mogen niet ouder zijn dan drie jaar en in goede staat verkeren. Als je een laptop, tablet, navigatieapparatuur of nieuwe artikelen wilt verpanden moet je in het bezit zijn van een aankoopbon. Je kunt er voor kiezen om het te belenen of om de spullen direct te verkopen.

Thuiswerk – snel geld verdienen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis
Thuiswerk – webcammen

Snel geld verdienen is mogelijk door te webcammen. Het is vrij eenvoudig om je online aan te melden. Echter je moet wel goed nadenken of je voor dit soort thuiswerk geschikt bent. Je verdient geld door erotische berichtjes te sturen naar (veelal) mannen. Hiervoor moet je een levendige fantasie hebben en snel kunnen typen. Het meeste geld verdien je als je achter een webcam durft te zitten. Met de juiste uitstraling en een goede show is het mogelijk om goed te verdienen. De toppers verdienen duizenden euro’s per maand.

Foto’s verkopen (tot 120 dollar/foto)

Als je een camera hebt (tweedehands kopen) dan kan je foto’s insturen naar speciale fotosites die foto’s verkopen aan bedrijven. Een bekende site in dit genre is Shutterstock dat klanten heeft in 150 landen en al voor 350 miljoen dollar heeft uitbetaald aan fotografen. De download van een foto levert je minimaal 25 cent op. Hoe meer foto’s er gedownload worden van jouw, hoe meer geld je krijgt voor je foto’s. Dit kan oplopen tot 120 dollar per foto. De foto’s moeten wel van een hoge kwaliteit zijn. Als je inschrijft mag je 10 foto’s insturen die je het beste vindt. Als er 1 van die 10 foto’s wordt goedgekeurd dan mag je meer foto’s insturen. Wordt echter niets goedgekeurd dan moet je een maand wachten om weer 10 nieuwe exemplaren in te sturen. Het is dus belangrijk dat je foto’s instuurt die opvallen door hun kwaliteit en geen leuke vakantiekiekjes. In een goedkope fotocursus leer je waar je op moet letten.

Forex kopen – CFD

Een methode voor snel geld verdienen zijn binaire opties. Deze manier van beleggen werkt met een hefboom. Je legt zelf een klein bedrag en kan het tienvoudige (of meer) terugkrijgen op zeer korte termijn. Let op: de hefboom kan zich ook tegen je keren. In plaats van een winst heb je dan een verlies. Je moet dus voorzichtig zijn als je nieuw bent en net begint. Bij inschrijving krijg je een gratis welkom bonus. Voorspel jij dat de euro, dollar of beurs de komende 5 minuten gaat stijgen of zakken?

Beleggen voor beginners

De economie krabbelt alweer enige tijd op. Er krijgen steeds meer mensen een baan. Dit is een goed moment om in te stappen op de beurs. Geld dat je verdient met beleggen komt in box 3 waar ook het spaargeld staat. Men hoeft hierover slechts 1,2 % rendementsbelasting te betalen. Dit is heel wat minder dan het laagste tarief in de inkomstenbelasting (36%). Je kan natuurlijk gewoon instappen en je geluk proberen. Het kan ook handig zijn om eerst eens wat kennis op te bouwen over beleggen. Hoe moet je de risico’s van een belegging inschatten en hoe maak je een goede analyse?

Snel geld verdienen, thuiswerk,pandjeshuis, Marktplaats, beleggen