Thuiswerk Middelburg

Om thuiswerk Middelburg te vinden moet je hard zoeken. Er is geen thuiswerkcentrale in de directe omgeving. De websites op de eerste pagina in Google geven veelal uitzendwerk op. Op het prikbord van Zeelandnet staan advertenties om producten door te verkopen (niet aan beginnen, moet je eerst geld investeren).

Werken in winkels of thuiswerken
Veel studenten werken in de horeca of in winkels. Vooral in de vakanties zijn er veel tijdelijke krachten nodig. In Middelburg zijn dan veel toeristen aanwezig. Een alternatief voor winkelwerk is administratief thuiswerk. Een echte thuiswerkbaan is werken als klantenmedewerkster. Vroeger was dit voornamelijk op een callcenter maar tegenwoordig werken veel mensen gewoon thuis. Klanten zijn allerlei grote bedrijven die online actief zijn zoals zorgverzekeraars, energiebedrijven en winkels. Je staat klanten die informatie wensen te woord en helpt ze met eenvoudige vragen. Meer tips en ideeën vind je in de top 20 thuiswerkbanen op de homepage.
Inpakwerk & verpakken
In de haven van buurgemeente Vlissingen zijn tientallen bedrijven actief. Een van de grootsten is de terminal van Verbruggen die bijna altijd medewerkers zoekt voor zijn loodsen. Een heftruckrijbewijs is handig om te hebben dan hoef je minder te sjouwen. Sommige bedrijven betalen soms de opleiding tot vrachtwagenchauffeur als je gemotiveerd bent (en niet te oud). Inpakwerk en verpakken is waarschijnlijk te vinden in de sociale werkplaats in Middelburg. Tenzij je een bijstandsuitkering hebt anders is de kans klein dat je daar kunt werken.

Thuiswerk Middelburg – ZZP

Je beste kansen op thuiswerk Middelburg zijn voor je eigen beginnen. Beriepen waarmee je kunt thuiswerken zijn secretaresse, datatypiste, nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, thuiskapper, ict’er en boekhouder. Een diploma hiervoor kun je met een thuiscursus halen. Een baan met de meeste baanzekerheid is werken in de zorg. Als Helpende Zorg en Welzijn (MBO-2 niveau) kun je werken in bejaardentehuizen. Met een zorgdiploma op MBO-3/4 diploma kun je bij een thuiszorg organisatie werken. Ben je eigen baas dan verdien je minimaal 20 euro per uur. Zorginstellingen huren vaak personeel in via bemiddelingsbureaus of bellen je direct. Ik ging laatst naar de fysio en die rekende 35 euro per half uur….(HBO baan). Je kunt natuurlijk in vaste dienst werken maar dan heb je minder vrijheid over je werktijden.

Conservenfabriek
Conservenfabriek Coroos ligt in Kapelle-Biezelinge en zoekt medewerkers die in de zomer en het najaar willen werken. Het werk is in ploegendienst en je krijgt een onkostenvergoeding van 6 euro als je van Middelburg komt. Werkzaamheden zijn sorteren, vakantiewerk (inpakken, verpakken, sjouwen), machines bedienen en heftruck rijden. Er werken honderden mensen die uit alle uithoeken van de wereld komen.
Thuiswerk
Thuiswerkcentrale – werken in de avond