Thuiswerk Hulst

Door | 20 augustus 2018

De gemeente Hulst bestaat uit 15 woonkernen en tientallen buurtschappen. Hulst is de grootste woonkern met ruim 10.000 inwoners. De vestingstad ligt tussen Antwerpen en Terneuzen in. Veel werk bevindt zich in de havens van beide steden. Als men zoekt op thuiswerk Hulst dan wordt er heel vaak uitzendwerk vermeld in de kanaalzone van Terneuzen naar Gent. Werkzaamheden zijn laden, lossen, verpakken.

Thuiswerk Hulst Zeeland
Werkgevers zoeken vaak naar personeel. Heb je weinig scholing dan verval je al snel in los werk bij uitzendbureaus. Door de concurrentie van mensen uit Oost- en Zuid-Europa is dit niet gemakkelijker geworden. Als je het beu bent om te werken voor weinig geld overweeg dan eens een cursus te volgen voor een betere baan. Als medewerkster in de zorg verdien je een heel redelijk salaris en kun je als eigen baas ook nog eens je eigen werktijden bepalen. Er zijn natuurlijk ook andere beroepen die je thuis kunt doen. Bijvoorbeeld secretaressewerk, nagel styliste, thuiskapper, kleren maken of callcenterwerk thuis.

Thuiswerk Zeeland

Administratief thuiswerk
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Online Enquêtes Invullen
Bijverdienen vanuit huis

Thuiswerkcentrale
Er is geen thuiswerkcentrale in de wijde omgeving van Hulst of Zeeuws-Vlaanderen. Inpakwerk is vooral te vinden in de loodsbedrijven in de kanaalzone van Terneuzen. Zoek je inpakwerk dan is dit te krijgen via online job sites. Tot pakweg 5000 euro kun je belastingvrij bijverdienen (afhankelijk van je persoonlijke situatie). De belastingdienst geeft heffingskortingen en deze kunnen dan weggestreept worden tegen je verschuldigde inkomstenbelasting.

Thuiszorg
Als huishoudelijk ondersteuners hoef je vaak geen diploma te hebben als je maar gemotiveerd bent om het werk te doen. Heb je wel een diploma in de zorg dan kun je een stuk meer verdienen.