Bijverdienen Almere

Door | 4 december 2017

Callcenter of in promotieteam

Bijverdienen Almere? Parttime werk krijg je het snelst via een uitzendbureau. Bijvoorbeeld als verkoper in een telefoonwinkel of als telefoniste in een callcenter. Ook worden vaak medewerkers gezocht voor promotieteams. Dit zijn teams die ergens een bepaald product promoten in een winkelstraat. Voorbijgangers krijgen dan een gratis sample aangeboden.

Thuiswerk Almere Buiten

Thuiswerkcentrale Aller Hande is gevestigd in de buitenwijk Almere Buiten. Op het adres is ook een klussenbedrijf gevestigd. De thuiswerkcentrale Almere is op een bedrijventerrein gevestigd. Omdat er veel op gezocht wordt zullen er vermoedelijke regelmatig thuiswerkvacatures zijn.Steward in Amsterdam Arena

De Arena is de thuisbasis van Ajax. Er worden niet alleen voetbalwedstrijden gespeeld. Het stadion zoekt ook medewerkers om te assisteren bij evenementen en shows. Als steward ben je een aanspreekpunt voor het publiek. Om te solliciteren moet je van onbesproken gedrag zijn en Nederlands spreken. Het werk is vaak in de weekenden of ’s avonds.

postbezorger per scooter

Het uitzendbureau in Almere heeft ook een leuke bijbaan als postbezorger per scooter. Je moet een brommercertificaat hebben. Het werk begint om 7 uur ’s morgens met post sorteren. Hierna neem je de scooter en bezorgt de post.

ZZP-er worden

Als eigen baas kun je al snel 40 euro per uur verdienen! Banen in de bouw, transport sector en in de zorg hebben dringend personeel nodig. Je kunt natuurlijk ook iets anders doen waarbij je vanuit huis werkt. Geen diploma of kennis hoeft geen belemmering te zijn. Met een leuke cursus ben jij weer gereed voor de arbeidsmarkt. En werk je voor een goed salaris waarbij jezelf je arbeidstijden maakt.

Tags: bijverdienen Almere, Buiten, Poort, Haven, bijbaan, bijverdienste, assistent, steward, evenement, postbezorger, uitzendbureau
bijverdienen in de bijstand, bijverdienen met Wajong, belastingvrij bijverdienen