Bijverdienen Gouda

Door | 5 december 2017

Leden werven

Je ziet wellicht wel eens mensen op straat die leden werven voor goede doelen zoals Amnesty International, Rode Kruis, Unicef en Artsen Zonder Grenzen. De bijverdiensten van dit werk kunnen flink oplopen omdat je op basis van commissie werkt. Hoe meer leden jij werft, hoe hoger je loon zal zijn. Iemand die veel voorbijgangers weet te strikken kan tot wel 200 euro op een dag verdienen. Als je geen leden werft dan krijg je het basis salaris. Ben je sociaal ingesteld en communicatief dan kan leden werven voor jouw de ideale baan zijn voor bijverdienen Gouda.

Thuiswerk Gouda

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Assemblage werk

Op Schiphol hebben ze regelmatig assemblage medewerkers nodig. Je krijgt 11 euro per uur. De ploegentoeslag ligt tussen de 25%-50% wat het een aantrekkelijke baan maakt. Je moet een hard drive plaatsen op een moederbord van een computer. Accuraat werken is belangrijk. Je hoeft geen ICT ervaring te hebben als je maar precies werkt en van aanpakken houdt.

Sorteerwerk

Als sorteerder huishoudelijk plastic afval werk je aan de lopende band. Het werk is in drie ploegen dienst en moet staand verricht worden. Als je goed functioneert kun je bij SUEZ in dienst komen. Als je van Gouda naar Rotterdam reist krijg je 8 euro reisgeld per dag. De vacature is in te zien bij online uitzendbureau’s of bij een plaatselijk kantoor.

Inpakwerk

Er is een Thuiswerkcentrale Gouda maar het lijkt op een gewoon woonhuis in de stad. Ben je op zoek naar inpakwerk dan is vermoedelijk het uitzendbureau de beste keus. Je krijgt minimaal het minimum salaris van 9 euro (23 jaar en ouder). Een groot inpakbedrijf dat vaak thuiswerkers nodig heeft is Montapacking in Arkel (60 km van Gouda).

Thuiswerk Zuid-Holland

bijverdienen, thuiswerk Gouda, thuiswerken, assemblage, Schiphol, fondswerving, promotiewerk, sorteerwerk, Zuid-Holland, Woerden, Bodegraven, Moordrecht, Boskoop, Zoetermeer
belastingvrij bijverdienen, thuiswerk Zuid-Holland, belasting betalen, bijverdienen in de ww, cursus doen