Thuiswerk Zeeuws-Vlaanderen

By | 3 december 2017

Thuiswerkcentrale

Er is geen echte thuiswerkcentrale in Zeeuw-Vlaanderen bekend. Zoek je op het internet naar thuiswerk Zeeuws-Vlaanderen dan zie je de gebruikelijke vacatures als enquêtes invullen, mailtjes lezen en telemarketing. Met enquêtes invullen kun je maximaal 100 euro per maand verdienen maar geef je een schat aan persoonlijke informatie over jezelf en je gezin prijs. Als je meedoet wees dan voorbereid op een stortvloed van reclame.

Zeelandnet & Marktplaats

Op Zeelandnet zijn diverse thuiswerkvacatures te vinden. In een advertentie roept een persoon in een tropische bestemming op om zijn e-book te kopen zodat jij ook zulke reizen kunt maken. Helaas is de praktijk een stuk lastiger. Om succesvol te zijn op Youtube of Facebook zul je een behoorlijke groep met echte volgers moeten opbouwen. Op Marktplaats staan nogal wat advertenties voor webcammen of sms operator. Dit is inderdaad een echte thuiswerkbaan maar je moet je eigen wel afvragen of je geschikt bent om erotische gesprekken te voeren met vreemden.Thuiswerkcentrale Zeeland

Er zijn 4 thuiswerkcentrales in Zeeland. Twee van deze bedrijven staan in Sint Philipsland en Sint Maartensdijk ( gemeente Tholen). Ook uitzendbureau Tempo Team en Monsterboard werven mensen voor werk in de regio Tholen. De reden hiervoor is het bedrijf Budelpack dat gevestigd is in Tholen. Budelpack doet verpakkingswerk voor tal van (grote) bedrijven. De lokale thuiswerkcentrales zullen vermoedelijk werk krijgen van Budelpack.

Echte thuiswerkbaan

Er zijn een aantal thuiswerkbanen waarbij je thuis kan blijven en toch extra geld verdient. Vooral als je een gezin hebt kan het lastig zijn om buitenshuis te gaan werken. Een mooie thuiswerkbanen zijn je eigen webshop beginnen, inkomstenbelasting invullen voor anderen, thuiskapper, online detectivewerk doen, sieraden maken en/of kleding (en deze in je webshop verkopen) en werken als datatypiste thuis (kennis hebben van Ms Office). Met een leuke thuiscursus is dit werk snel te leren waardoor je vanuit huis kunt gaan werken.

Tags: thuiswerk, bijverdienen, Zeeuws-Vlaanderen, Terneuzen, thuiswerkbaan, vacatures, werk, inpakwerk