Thuiswerk Delft

Door | 15 maart 2018

Thuiswerk banen Delft

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Bijverdienen Delft bijstand

Bij veel gemeenten mag je wat geld bijverdienen bovenop je bijstandsuitkering. Meestal is dat 196 euro per persoon over een periode van 6 maanden. In Delft lijkt bijverdienen niet te zijn toegestaan. Op de website van de gemeente (Loon en uitkering) is te lezen dat de verdiensten verrekend worden met de uitkering. Er staat niets bij dat je wat geld mag houden van deze bijverdiensten. Andere gemeenten staan dit toe omdat ze hopen dat het uitkeringsgerechtigden helpt om weer in het arbeidsproces terecht te komen.

Bijzondere bijstand
Hoewel bijverdienen bijstand Delft niet vergoed wordt is er wel een ruimhartige bijzondere bijstand. Krijgt men een eerste kind dan kan men tot €700 renteloos lenen om een babyuitzet te kopen (kinderwagen, commode, bed, matras). Voor een babypakket kan men €330 claimen. Een gift voor een computer kan oplopen tot €400. Een bijdrage in de stookkosten loopt uiteen van €160 tot €520. Ook kan men een beroep doen op bijzondere bijstand voor de complete inrichting van een huis. Een zithoek mag €600 kosten. Een gezin van 4 personen kan €4000 tegemoet zien als de aanvraag voor volledige inrichtingskosten wordt goedgekeurd. Gehuwden kunnen maximaal €2700 lenen van de gemeente. Het hoogste bedrag dat vergoed wordt is het bedrag voor een uitvaart (€4600). Vreemd is eigenlijk wel dat de gemeente geen geld over heeft om mensen om te scholen tot een beroep waarmee ze uit de uitkering kunnen komen.

Thuiswerk Zuid-Holland

Meer mogelijkheden voor bijverdienen Delft zijn te vinden op de pagina van Zuid-Holland. Een bekend inpakbedrijf is in Gorinchem en Molenaarsgraaf. Dat is wel bijna 60 kilometer van Delft.

Honden oppassen
Als honden oppas verdien je gemiddeld 5 euro door de hond uit tel aten en 10 euro door overdag op ze te passen. De inschrijving is gratis. Je bent wel afhankelijk dat iemand met een hond jouw belt om op de hond te passen. Als niemand reageert op jouw advertentie dan verdien je dus niks.