Bijverdienen Meppel

Door | 9 november 2018

Meppel heeft 33.000 inwoners en ligt in de provincie Drenthe. Inpakwerk of thuiswerken? We hebben een paar leuke tips bij elkaar gezet om te kunnen bijverdienen in Meppel.

Telefoonwerk vanuit huis
Een echte thuiswerkbaan is callcenter werk. Soms wordt je aanwezigheid gevraagd op kantoor maar vaak mag je ook thuiswerken. Uitzendbureau’s zoeken op dit moment in de omgeving Meppel naar medewerkers die vanuit huis telefoonwerk willen doen voor Ziggo. Je krijgt vooraf een training van 7 dagen van het uitzendbureau waarin je leert welke pakketten er zijn en wat de klanten zoals vragen. Meestal is dit iets over betalingen, installaties of verzendingen. Als telefonisch medewerker bij jij het eerste aanspreekpunt dat (in dit geval) Ziggo vertegenwoordigt. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een ander bedrijf vertegenwoordigt bijvoorbeeld Postnl of een zorgverzekeraar. Je hoeft voor deze thuiswerkbaan geen bepaalde vooropleiding te hebben. Wel dat je netjes en precies werkt en vriendelijk blijft tegenover de klant. Een prettige telefoonstem zou ook wel fijn zijn.

Zwartsluis
Een productiebedrijf in Zwartsluis is op zoek naar inpak- en productie medewerkers. Het werk is in de ploegendienst (ook ’s nachts). Om in aanmerking te komen voor deze baan moet je in de directe omgeving van Meppel / Zwartsluis wonen en Nederlands spreken. Het is een pluspunt als je ook op een heftruck kunt rijden of werkervaring in de techniek hebt.

Rogat orderpicker
In het dorp Rogat (naast Meppel) is een bedrijf gevestigd dat in medicijnen handelt. Ze hebben vaak tijdelijk werk voor orderpickers. Je werkt dan in het magazijn en haalt artikelen op die in de rekken staan. Deze artikelen worden naderhand opgestuurd naar klanten in Nederland.

Thuiswerkcentrale

De thuiswerkcentrale Emmen heeft thuiswerk inpakwerk. Het materiaal moet men zelf ophalen en brengen. Dit lijkt een goed adres te zijn voor werken vanuit huis maar de afstand naar Meppel lijkt te ver weg. Zeker omdat je ook geen onkostenvergoeding krijgt voor de auto.

Eigen baas worden
De baan met de meeste vrijheid is om voor je eigen te gaan werken. In de zorg en ict is veel personeel nodig. Maar ook in andere sectoren kunnen ze mensen gebruiken. Geen diploma? Kijk dan op goedkope cursus om je snel op te leiden tot een baan met perspectief en een goed salaris.

Tags: bijverdienen Drenthe, thuiswerk avonduren