Thuiswerk Emmen

Door | 19 maart 2018

Emmen is de de grootste gemeente van Drenthe met 107.000 inwoners. De stad Emmen is het grootst met 57.000 mensen gevolgd door Klazienaveen (12.100 inwoners). Er zijn verschillende mogelijkheden als je op zoek bent naar bijverdienen Emmen.

Thuiswerk Emmen

Administratief thuiswerk
Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website & webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Telefonisch verkoper

Een echte thuiswerkbaan is telefonisch verkoper. Je krijgt een lijst met namen en telefoonnummers die je gaat bellen. Voor deze baan moet je een vlotte babbel hebben en commercieel zijn ingesteld. Je moet immers mensen overtuigen om een bepaald product te verkopen. Dit kan een energiecontract zijn, een goed doel of voor de lotto. Niet iedereen vind het leuk om gebeld te worden dus je moet wel beleefd kunnen blijven als de beller geïrriteerd raakt. Je kunt op kantoor werken (Zoetermeer) of thuis achter je computer.

Bijstand en werk in Emmen

Per 1 januari 2018 heeft de gemeente Emmen het werkleerbedrijf Menso opgericht. Emmen telt 3500 bijstandsgerechtigden. Het bedrijf gaat 75 mensen in de bijstand begeleiden op weg naar werk. Werkgevers krijgen 5000 euro subsidie als ze iemand voor een jaar aannemen. Ook kunnen ze iemand op proef nemen (met behoud van uitkering) of een stage aanbieden. Op de gemeentelijke website staat geen informatie dat mensen in de bijstand wat geld kunnen bijverdienen.