Veendam en Hoogezand

Door | 9 november 2018

Thuiswerk Veendam of bijverdienen in Hoogezand? Beide steden liggen dichtbij elkaar in de provincie Groningen. Veendam heeft 27.500 inwoners en in Hoogezand wonen ongeveer 21.500 mensen. Van Hoogezand naar Groningen is zo’n 22 kilometer over de weg.

Callcenter werk Veendam
De Dienst Wegverkeer (RDW) heeft een kantoor in Veendam en heeft regelmatig vacatures om te werken als callcenter medewerker. Dit soort werk kan vaak vanuit huis gebeuren. Sollicitaties gaan meestal via het uitzendbureau. Ook andere bedrijven in Veendam hebben callcenter medewerkers nodig. Heb je een heldere telefoonstem en kun je precies werken? Dan kun je eens kijken of er een vacature open staat. Callcenter werk is een fijne thuiswerkbaan die je kunt combineren met je gezinsleven.

Winkelmedewerker
De Praxis, A&H, Lidl, Blokker en Zeeman hebben vacatures voor winkelmedewerkers in Veendam. Verhuurbedrijf Boels zoekt ook regelmatig hulpkrachten voor laden en lossen. Solliciteren kan direct via de winkel of via het uitzenbureau.

Voor je eigen beginnen
Honderduizenden Nederlanders zijn al voor hun eigen begonnen. Je kunt je geluk beproeven op de markt maar ook in de bouw, zorg of zakelijke dienstverlening. Wil je een paar ideeën opdoen kijk dan eens op korte cursus. Een basisdiploma kun je binnen 8 maanden halen. HBO’ers kunnen zelfs met subsidie een bachelor halen in de verpleging. Ook leuk is een detective cursus die je alle ins en outs bijbrengt wat detectives doen.

Thuiswerk & bijverdienen
Delfzijl
Winschoten & Oldambt
Drenthe