Bijverdienen Hengelo Almelo Enschede

Door | 21 september 2017

Hengelo
Op zoek naar een bijverdienste in de regio van Hengelo? Er is een betrouwbaar verpakkingsbedrijf dat gevestigd is in Hengelo en dat veel inpakwerk biedt aan een grote groep parttime medewerkers. Werkzaamheden zijn snoep verpakken, inpakken, ompakken, assembleren, bedrukken, displays monteren, labelen en pakketten samenstellen. De werktijden liggen tussen 8.00 – 22.00 uur en als het nodig is wordt er ook ’s nacht en in het weekend gewerkt (op vrijwilligheid/beschikbaarheid).

Plaatsen in de buurt van Hengelo zijn Enschede, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen en Rijssen. Het bedrijf heet Flexwerf, Topaasstraat, Hengelo. Solliciteren doe je gewoon direct via de website van het bedrijf. Je krijgt dan vanzelf een reactie terug. Woon je niet te ver weg en heb je eigen vervoer? Dan kan dit bedrijf met zijn inpakwerk wel eens een goede keus zijn. Op de website staat dat ze boven het minimumloon betalen. Werk je buiten de gewone uren dan zal er ongetwijfeld een toeslag bijkomen.

Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Pakketten sorteren Hengelo
Bij SWB zoeken ze op het moment medewerkers die pakketten willen sorteren op de zaterdag. SWB is een bedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor het sorteren zijn geen bijzondere voorwaarden gesteld. Je moet kunnen tillen, vroeg beginnen (5.00-12.00 uur) en een verklaring van goed gedrag overleggen. Je krijgt een toeslag van 35% op het minimumloon als je op de zaterdagochtend werkt. SWB laat tenminste zien hoe het moet. Veel bedrijven geven hun tijdelijk personeel financieel niets extra’s in de weekenden of ’s avonds maar klagen wel dat ze geen personeel kunnen krijgen.

Bedrijvenpark Almelo
Als je zoekt op thuiswerk Almelo dan krijg je vaak werk van uitzendbureau’s te zien die banen hebben op het bedrijventerrein in Almelo. Dit kan bijvoorbeeld werk zijn bij een bedrijf zijn dat plastic petflessen maakt. Als je in de ploegendienst loopt krijg je een toeslag. Vergelijk vooraf eerst de verschillende vacatures. De ene werkgever betaalt soms wel tot 2 euro meer per uur dan de ander. Op maandbasis scheelt dat enkele honderden euro’s.

thuiswerk Brinck Enschede
Brinck maildiensten stond bekend als een plek waar je thuiswerk kon doen. Brinck is in 2018 echter failliet verklaard maar heeft een doorstart gemaakt. De nieuwe eigenaar is het grote inpakbedrijf Montapacking dat verschillende vestigingen heeft in Nederland (Werkendam, Gorinchem Waspik, Molenaarsgraaf en Oosterhout).

Belastingvrij thuiswerk

Heb je een bijstandsuitkering, ww-uitkering of een andere uitkering dan mag je bijverdienen. Of het belastingvrij bijverdienen is hangt wat je persoonlijke situatie is. Bij de meeste uitkeringen (bijstand, ww, wajong) mag men bijverdienen en wordt verdiensten gedeeltelijk verrekend met de uitkering. Een leuke bijverdienste van een paar tientjes per maand kun je verdienen met met mailtjes klikken. Bij inschrijving voor dit gratis programma ontvang je direct 150 Clix. Duizend Clix is 10 euro waard en 2000 Clix levert 25 euro op.

Thuiswerken in ict

Thuiswerk is heel normaal in de ict en in het onderwijs. Met een ict diploma kun je niet alleen interessant werk doen maar ook een prima salaris verdienen. Heb je geen diploma maar wel interesse in een ict job? Kijk eens voor een ict cursus en wie weet kun jij straks ook thuiswerken achter je laptop.

Thuiswerk Overijssel & Drenthe

Tags: bijverdienen, thuiswerk, inpakwerk, Hengelo, Enschede, Overijssel, Assen, thuiswerk Zwolle en Kampen