Groot bedrijf zoekt thuiswerkers

Door | 10 april 2016

Inpakwerk thuis

Thuiswerkers die in de buurt van Molenaarsgraaf wonen (Dordrecht) kunnen zich vrijblijvend opgeven voor thuiswerk. In deze gemeente staat een groot inpakbedrijf dat veel inpakwerk verricht voor andere ondernemingen en webshops. Bij Montapacking worden zeer regelmatig thuiswerkers gezocht. Er is veel vraag naar inpakwerk. Er is daarom een wachttijd van een paar maanden voordat je er aan de slag kan.

Het inpakwerk is altijd op orderbasis. Je krijgt betaalt naar het aantal stuks wat je hebt afgeleverd. Het bedrijf zal niet continue van je diensten gebruik maken. Je zal soms ook een aantal dagen of weken geen werk hebben. Dit hangt af van hoeveel werk ze hebben voor thuiswerkers. Woon je niet in de buurt van Dordrecht of in Zuid-Holland? Kijk dan eens op inpakwerk waar links staan naar overige gebieden in Nederland.

Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerken
Thuiswerk in avonduren
Digitaal thuiswerken
Werken als orderpicker?
Wil je niet zolang wachten op banen als thuiswerkers of juist meer tijd werken? Dan kan je je ook opgeven bij het inpakbedrijf om als orderpicker te werken. Er zijn continue mensen nodig die parttime of fulltime in het distributiecentrum willen werken. Je moet wel binnen een straal van 15 km wonen en bereid zijn om in een tweeploegendienst te werken (06.00 tot 15.30 uur, 15.30 – 01.00 uur). Je eigen opgeven om als orderpicker te werken kan online op de bedrijfswebsite of telefonisch.

Bijverdienen

Tags:inpakkers gezocht thuiswerk, extra geld verdienen, inpakwerk
Belastingvrij bijverdienen
Bijverdienen in de bijstand
Flexwerken niet populair