Gratis registreren = abonnement

Door | 10 april 2016

Gratis registreren = abonnement?
‘Gratis registreren’ om thuiswerk banen in te zien, ‘gratis nieuwsletter’ of ‘gratis aanmelden’. Voordat je het weet zit je vast aan een abonnement. Behalve je email adres en wachtwoord moet je ook akkoord gaan met de ‘voorwaarden’; dit doe je door een klein vakje aan te vinken. Vaak is het vakje al van tevoren aangevinkt zodat je het niet eens opmerkt. Veel mensen lezen die voorwaarden niet. In de voorwaarden staat vaak dat je akkoord gaat met het aangaan van een maandelijks abonnement. Als je wilt opzeggen: is er een adres van het thuiswerkbedrijf bekend? Hebben ze een bestaand Kamer van Koophandel (KvK) nummer? Dan kan je in ieder geval aangetekende post sturen. Als het contactadres alleen maar een email adres is dan kan je email makkelijk ‘zoekraken’. Opzeggen kan dan wel eens een langdurige kwestie worden. Verder is het verstandig om niet gelijk een bankrekening en kopie ID kaart te geven. Voordat je weet is er wat geld afgeschreven van je rekening.
Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
fotografie
teksten schrijven
Administratief thuiswerk

Werk geven is niet verplicht

Ook handig om te weten is dat in de voorwaarden van veel thuiswerkbedrijven staat dat er een ‘inspanningsverplichting’ is en geen ‘resultaatverplichting’. Zij sturen jouw gegevens op naar ondernemingen die thuiswerkers zoeken (maar daar niet openlijk mee adverteren). Dat bedrijf kiest vervolgens thuiswerkers op basis van geschiktheid, ervaring en locatie. De grote vraag is natuurlijk: zijn er wel ondernemingen in jouw regio die daadwerkelijk thuiswerkers nodig? Op Thuiswerkinpakwerk.nl zal je gratis echte adressen vinden van ondernemingen die regelmatig thuiswerkers nodig hebben. In de regel moet je dichtbij het bedrijf wonen omdat je de spullen zelf moet komen ophalen en brengen. Woon je niet in een straal van 15-25 km dan heeft het meestal geen zin om te solliciteren.
Kijk uit voor een abonnement

Betaal geen abonnementskosten, koop geen gids, starterspakket, software of e-books. Betaal ook geen administratiekosten en bel geen dure telefoonnummers of sms’jes. Veel thuiswerkbedrijven die vacatures aanbieden verdienen hier juist hun geld mee. Koop ook geen producten om weer door te verkopen. Er is een grote kans dat je er mee blijft zitten of bij je vrienden en kennissen moet gaan leuren om er vanaf te raken.