Zeeland

Thuiswerk Zeeland – Poortvliet & Tholen

Budelpack is een van de grootste inpakbedrijven in Europa. Ze verpakken voor tal van bekende ondernemingen in Nederland. Budelpack is gevestigd in het dorp Poortvliet op het schiereiland Tholen in Zeeland. Regelmatig hebben ze inpakkers nodig die in de bedrijfshallen werken. Op Tholen is eveneens gevestigd het inpakbedrijf Interpak dat zowel food als non-food inpakt. Ook verzorgen ze inkoop en opslag van grondstoffen. Er staat geen informatie op de website van Interpak over thuiswerken.

Thuiswerken als secretaresse, thuiskapper, visagiste of nagelstyliste

Volgens een arbeidsonderzoek in 2015 op werk.nl zijn er goede vooruitzichten voor medische MBO opleidingen en secretarieel werk. De meest kansrijke MBO beroepen in 2018 zijn apothekersassistent (zeer goede vooruitzichten), dokter-en apothekersassistent, secretarieel werk, verpleging mbo-4 en hoger, laboratorium werk en elektrotechniek. Een opleiding kan in een jaar behaald worden. Met een leuke thuiscursus als thuiskapper, nagelstyliste of met een webshop kun je thuiswerken en zelf je tijd indelen. Een gewone secretaresse verdient tussen de €1600-€2900 bruto per maand bij een volledige werkweek.

Online Enquêtes Invullen

Als je meedoet met een online enquête dan krijg je punten uitgekeerd die ingewisseld kunnen worden voor geld of cadeaubonnen. Het aantal enquêtes is begrensd tot een aantal per maand. Als je bij meerdere bureau’s inschrijft dan kun je de bijverdiensten verhogen.

Thuiswerk inpakwerk Zeeland – Kapelle & Kruiningen

In Kapelle is het grote conservenbedrijf Coroos gevestigd. Deze onderneming is een begrip in Zeeland; bijna iedereen kent wel Coroos. Er is regelmatig werk als operator verpakking of heftruckchauffeur. In de zomermaanden is er veel vraag naar vakantiewerkers voor inpakwerk, sorteren en in het magazijn. Een paar kilometer verderop is het dorp Kruiningen gelegen. Hier is de fabriek van Lamb Weston Meijer gevestigd. Ze maakt er diepgevroren aardappelproducten zoals frietjes voor McDonalds. Het bedrijf heeft regelmatig vacatures voor inpak operators die in de vijf ploegen dienst willen werken. Solliciteren naar inpakwerk kan via de website Werkenbijlambweston.nl

Thuiswerk Zeeland – thuiswerkcentrale

Thuiswerkcentrale T.W.C. ’t Kikkertje in Sint Maartensdijk is waarschijnlijk gestopt. Het staat niet meer vermeld bij de KvK. In het dorp Hansweert zit HWS Thuiswerkcentrale. De centrale bestaat al lang maar heeft geen website of social media. Er zijn geen thuiswerkcentrales bekend in Zeeuws-Vlaanderen. Op het eiland Goeree Overflakkee (Zuid-Holland) is te vinden bij thuiswerkcentrale Handy Hands. Op hun website kun je je eigen opgeven voor Thuiswerk Inpakwerk Middelharnis.

Thuiswerk Vlissingen & Middelburg

In Middelburg is de sociale werkplaats gevestigd waar een paar honderd mensen werken. Werkzaamheden zijn o.a inpakken en sorteren. Op het prikbord van Zeelandnet staan soms een paar thuiswerkbanen maar die leveren zelden iets op. Het zijn vacatures die je veel beloven (inpakwerk voor een paar duizend euro), werk van een uitzendbureau of het betreft werk in een andere provincie. In de havens van Vlissingen worden vaak medewerkers gevraagd voor de autoboot (op- en afrijden van auto’s) en voor de loodsen en vrieshuizen. Wil je liever werken in een winkel dan kun je het beste in de winkel of online solliciteren. In de supermarkt en detailhandel is veel parttime werk te vinden.

Tags: thuiswerk inpakwerk, Zeeland, Vlissingen, bijverdienen, Middelburg, Goes, bijverdienen, Budelpack, Terneuzen, Zierikzee, Renesse, Veere, Hansweert, thuiswerkcentrale, inpakken, Kruiningen, Kapelle, Biezelinge, Krabbendijke, Yerseke, geld verdienen van uit huis, bijverdienen WW, bijverdienen hulp huishouding