Inpakwerkwerk Middelharnis

Door | 22 september 2017

thuiswerkcentrale Handy Hands
In Middelharnis (Goeree Overflakkee) staat thuiswerkcentrale Handy Hands. Er wordt voor diverse bedrijven gewerkt. Werkzaamheden zijn inpakken, verpakken, vouwwerk, plakwerk en mailings verzorgen. Op de website van Handy Hands worden thuiswerkers gevraagd om te solliciteren. Men komt dan op de lijst van het bedrijf te staan. Is er inpak- of thuiswerk dan kijken ze hoeveel mensen nodig zijn. De verdiensten gaan niet per uur maar per opdracht. Hoe meer werk je af hebt hoe meer je betaald krijgt. Inpakwerk Middelharnis ziet er van buiten betrouwbaar uit. De reviews voor het bedrijf zijn redelijk positief.

Thuiswerk Middelharnis & Goeree Overflakkee

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Goeree Overflakkee
Goeree Overflakkee is een eiland onder dat tot Zuid-Holland behoort. In Middelharnis heeft nog geen 7000 inwoners. Plaatsen op het eiland zijn Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge, Stellendam, Ouddorp, Den Bommel, Stad aan ’t Haringvliet en Ooltgensplaat. Tegenover Goeree Flakkee liggen Willemstad, Numansdorp. De afstand naar Zevenbergen is 42 kilometer, naar Roosendaal 53 kilometer en naar Dordrecht is zo’n 65 kilometer. Er wordt op de website van Handy Hands niet gerept over de afstand werk-woonplaats.

Eigen baas

Wist je dat er honderdduizenden mensen zijn in Nederland die als ZZP-er werken? Vooral in de bouw, dienstverlening en als assistent/verpleegkundige in de zorg zijn veel mensen die voor hun eigen werken. Inpakwerk thuis is steeds lastiger te vinden. Als zelfstandige verdien je meer geld dan met inpakwerk en het is ook nog eens een stuk prettiger werken. Een diploma kun je vrij snel behalen met een thuiscursus.

Thuiswerk

Tags: thuiswerk, thuiswerken, bijverdienen, inpakwerk, Middelharnis, Handy Hands, assemblage, sorteerwerk, Stellendam, thuiswerk Zuid-Holland, bijverdienen Leiden, Delft bijverdienen, Gouda thuiswerk, belastingvrij bijverdienen, belasting betalen, bijverdienen in de ww, , thuiswerk Noord-Brabant, Zeeland