Thuiswerk Terneuzen

Door | 26 april 2018

Inpakwerk

Terneuzen is de grootste stad van Zeeland met meer dan 50.000 inwoners. De grootste werkgever is het chemische bedrijf Dow Benelux. Er werken meer dan 2000 mensen uit 70 verschillende landen. Verder zijn er veel bedrijven die zich aan de Westerschelde en de Kanaalzone hebben gevestigd. Vacatures voor productiewerk en inpakken gaan via online uitzendbureaus. Het werk is weliswaar niet aan huis maar daar staat tegenover dat de verdiensten aanmerkelijk beter zijn. Als thuiswerker mag je tot 6000 euro belastingvrij bijverdienen per jaar. Dit is afhankelijk van je persoonlijke situatie (alleenstaand, gezin, kinderen). Vooral als je een partner hebt die al inkomsten heeft is dit gunstig.

Thuiswerk Terneuzen Zeeland

Administratief thuiswerk
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Online Enquêtes Invullen
Bijverdienen vanuit huis

Thuiswerkcentrale

Er is geen thuiswerkcentrale in de regio van Terneuzen of in Zeeuws-Vlaanderen. Inpakwerk is het best te vinden via het uitzendbureau. In Terneuzen zijn kantoren van Randstad, Manpower, Actief Werkt, HKRT en Inaxtion. Op de website is het snelst informatie te vinden.

Callcenter Terneuzen

Er zijn gemiddeld zo’n 180.000 mensen in Nederland die regelmatig callcenterwerk uitvoeren. Een inbound callcenter medewerker verstrekt antwoorden aan klanten die het bedrijf bellen. Een outbound callcenter medewerker belt zelf naar potentiele klanten. Bijvoorbeeld door te vragen of ze lid willen worden van een loterij of hun energiecontract willen veranderen. Uitzendbureau Tempo Team is bekende naam als het om callcenterwerk gaat. De uitzendorganisatie verzorgt opleidingen en trainingen en kan voor een baan zorgen bij jouw in de buurt.

Vakantiekracht in de zorg

Bij Tragel Zorg in Zeeuws-Vlaanderen werken op het moment zo’n 750 mensen met een verstandelijke beperking. Het bedrijf is gevestigd in Clinge. Dit is ruim 26 kilometer van Terneuzen. Vaak zijn er vakantiekrachten nodig die de vaste medewerkers kunnen vervangen. Volg je een MBO- of HBO opleiding die te maken heeft met sociaal werk of verpleegkunde dan kun je solliciteren. Heb je geen diploma maar heb je wel interesse? In de zorg is veel vraag naar geschoold personeel. Een wettelijk erkende opleiding in de zorg (met dezelfde waarde als het dagonderwijs) kan al behaald worden in 18 maanden. Een basiscursus is er al vanaf 8 maanden.