Bijverdienen Enkhuizen

Door | 24 maart 2018

Thuiswerk Enkhuizen

Als je op zoek bent naar thuiswerk Enkhuizen dan kom je al snel uit bij Thuiswerkcentrale West Friesland. Dit thuiswerkbedrijf is opgericht door een paar mensen die vroeger zelf als thuiswerker hebben gewerkt. De thuiswerkcentrale brengt het materiaal naar de mensen toe en haalt het ook weer op. Het thuiswerk vindt thuis plaats en niet in een loods of magazijn. Dit is echt het thuiswerk inpakwerk waar veel mensen naar op zoek zijn. De werkzaamheden bestaan uit inpakken, verpakken, mailings, bundelen, displays monteren en kerstpakketten samenstellen.

Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Opgeven voor thuiswerk

Geef je online op en beantwoord een aantal vragen. Hoeveel uur kun je werken? Heb je ervaring met thuiswerk? Heb je huisdieren? Waar woon je? Je mag maximaal 20 kilometer van de thuiswerkcentrale af wonen. Plaatsen in de buurt zijn o.a Andijk, Zwaag, Hoorn, Medemblik en Wognum. Aanmeldingen uit Heerhugowaard en Alkmaar zijn waarschijnlijk te ver weg om hier te kunnen bijverdienen. Je kunt het natuurlijk altijd even navragen voor de zekerheid.

Thuiswerk Hoorn

De thuiswerkcentrale in Enkhuizen is de beste keus als je thuiswerk inpakwerk zoekt. Het bedrijf komt immers het werk thuisbrengen en haalt het ook weer op. Hoorn heeft diverse bedrijventerreinen waarop honderden bedrijven zijn gevestigd. Personeel voor inpakwerk wordt gezocht bij online uitzendbureau’s. Als logistiek medewerker scan je bijvoorbeeld producten die je eerst gesorteerd hebt. Een andere thuiswerkbaan is werken in een callcenter. Medewerkers voor callcenter werk mogen vaak ook thuiswerken mits ze een aparte kamer hebben en een goede internetverbinding. Je moet wel een prettige telefoonstem hebben. Een derde deeltijdbaan is postmedewerker. Als medewerker bij de post sorteer je de post of je brengt post of pakketten rond.

Thuiswerken Noord-Holland

bijverdienen Den Helder, Alkmaar bijverdienen, Noord-Holland, Amsterdam