Bijverdienen Haarlem

Door | 31 maart 2018

Thuiswerkcentrale Haarlem
Volgens de zoekopdrachten in Google zou er een thuiswerkcentrale in Haarlem moeten zijn maar deze is onvindbaar. Ook Beverwijk en Uitgeest worden genoemd als vestigingsplaats voor een thuiswerkcentrale. Vaak is dit in combinatie met een drukkerij (inpakwerk, vouwen, mail). Thuiswerkcentrale Uitgeest is in 2014 opgericht. Er circuleren telefoonnummers op het internet maar er lijkt geen enkele bedrijfssite te bestaan.

Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Telefonisch enquêteur vanuit huis

Een thuiswerkbaan die echt bestaat is telefonisch enquêteur bij TNS NIPO. Het is een leuke bijbaan die ’s morgens, ’s middags of ’s avonds ( 17.30 uur – 21.15 uur) vervuld kan worden vanuit de eigen woning. Belangrijk voor deze thuiswerkbaan is dat je een goede telefoonstem hebt en algemeen beschaafd Nederlands kunt spreken. Je hebt een vooropleiding op een MBO 3 niveau of hoger. Ook beschik je over een computer met Windows en een internetverbinding. De training is op locatie in Amsterdam en duurt een hele dag. Het is verplicht om deze training bij te wonen. Je werkt voor TNS NIPO maar bent in dienst bij een payroll bedrijf. Telefonisch enquêteur is een leuke thuiswerkbaan als je op zoek bent naar computerwerk en bijverdienen Haarlem.

Schiphol

Schiphol Airport is een van de grootste werkgevers van Nederland met 60.000 medewerkers. Vacatures die zeer regelmatig voorbij komen zijn medewerkers voor de bagageafdeling en medewerkers platform. Je moet minder dan een uur rijden van Schiphol wonen. Een rijbewijs is een belangrijk pluspunt. Het werk kan ook voor de avonduren zijn of ’s nachts. Voor deze uren krijg je een toeslag. Een mooie baan is beveiliger op Schiphol. Je hebt hiervoor wel een diploma nodig. Heb je dit niet? Denk er dan eens over na om een cursus te volgen om dit diploma te behalen. Je verdient dan een beter salaris in een gerespecteerde functie op het vliegveld.