Geld verdienen door lopen

Door | 10 september 2018

Geld verdienen door lopen. Dit klinkt te mooi om waar te zijn maar het kan wel. Alleen je moet wel bedenken dat het om een kleine bijverdienste gaat en niet om grote bedragen. Hoe werkt het? Je download een app op je mobiel en deze app houdt je stappen bij. Hoe meer stappen, hoe meer (virtueel) geld je verdient. Het geld kun je naderhand laten uitkeren in lokale producten, aanbiedingen of eventueel op je Paypal rekening. Ze hebben het liefst dat je voor producten kiest. Wil je liever euro’s dan moet je een flink bedrag aan virtueel geld bij elkaar gespaard hebben.

Sweatcoin

Er zijn diverse apps waarmee je kunt geld verdienen door lopen. Een van de meest populaire apps op dit gebied is de gratis Sweatcoin. Duizend stappen buitenshuis = 1 Sweatcoin. Je kunt maximaal 5 Sweatcoins verdienen op een dag. Als je 20.000 Sweatcoins hebt kun je dit laten omwisselen voor 1000 dollar of er een nieuwe iPhone mee kopen. Een expeditie op het tropische Borneo kun je betalen met 15.000 Sweatcoins. Dat ziet er niet verkeerd uit maar het duurt natuurlijk wel (erg) lang voordat je zoveel virtueel geld bij elkaar gelopen hebt. De meeste mensen kiezen dan ook voor een cadeautje of lokale dienst. Dan heb je in ieder geval iets concreets in je handen. Je weet immers niet of de app over een paar jaar nog bestaat.

Locatie moet bekend zijn
Virtueel geld verdienen door lopen kan alleen als je locatie bekend is. Als de app aanstaat kan dus gezien worden waar je naar toe gaat en welke winkels je bijvoorbeeld bezoekt. Je kunt zodoende een aanbieding krijgen van Sweatcoin voor een gratis product in een van die winkels die je bezocht hebt. Ook wordt je accu extra belast waardoor de accu sneller leeg is. Vind je deze nadelen opwegen tegen een gratis product of dienst (of zelfs 1000 dollar) dan is de app best leuk. Meer dan 32.000 reviews in de Apple store waardeerden Sweatcoin met een 4.2 (uit 5)

1,76 euro verdienen per km

Dit begint er op te lijken; 1,76 euro verdienen per km hardlopen. De app Runister keert dit uit als je op level 7 zit. Je begint op level 1 en op dit niveau verdien je 4 cent per km. Tijdens het hardlopen verdien je virtuele munten (Runnies). Bij 200 Runnies ga je naar level 2. De app rekent een fee van 1,99 dollar per maand dus je moet wel blijven lopen. Het maandelijkse geld van alle deelnemers gaat in een gezamenlijke pot en hieruit worden de deenmers beloond. Toen ik vandaag de website van Runister bezocht was deze offline. Ik hoop niet dat dit een slecht teken is.

Thuiswerk banen

Administratief thuiswerk
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Online Enquêtes Invullen