Geld verdienen met handel

Door | 14 september 2018

Geld verdienen met handel? Wat wat je gaan verkopen en wat is je budget? Ik schets een paar ideeën waar je misschien iets aan hebt.

Rommelmarkt – Antiekmarkt

Ik bezoek tegenwoordig nog maar af en toe een rommelmarkt maar in het verleden deed ik dit regelmatig. De beste koopjes op een rommelmarkt koop je als de markt net open gaat. Het kan dan behoorlijk druk zijn bij de toegangsdeur. Allerlei verzamelaars en opkopers willen hun slag slaan. Hoe vroeger je bij de deur staat, hoe sneller je binnen bent. Het beste is als je de rommelmarkt ruimte al kent en weet naar welke tafel je moet voor de meest interessante spullen.

Mensen die hun vliering opruimen en hun spulletjes van de hand doen hebben vaak geen benul wat iets werkelijk waard zou kunnen zijn. Als ik vroeger stond te wachten zag ik al verschillende opkopers die zelf een eigen kraam hadden (op een toeristen- of antiekmarkt) of zelfs een eigen boekenwinkel. De gekochte spullen van de rommelmarkt kun je zelf weer online verkopen op het advertentiegedeelte van een regionale website. Of je gaat naar een speciale markt waar je kraampjes kunt huren voor een dag. De mensen die zo’n markt bezoeken betalen vaak een entreeprijs en zijn bereid flinke prijzen te betalen als je goed spul hebt.

Online verkopen

Online verkopen kan zeer winstgevend zijn als je de weg kent hoe het werkt. Iedereen kan tegenwoordig een webshop beginnen en geld verdienen met handel. De producten hoef je zelf niet te kopen. Je stuurt bezoekers door van jouw eigen site naar de leverancier. Stel je maakt een webshop over telefoons. Via een stukje software importeer je automatisch alle afbeeldingen en prijzen van de leverancier naar jouw webshop. Klanten klikken op een van de foto’s (bv. een nieuwe iPhone XS) en worden dan automatisch doorgestuurd van jouw website naar de site van de leverancier. Besluit de klant iets te kopen dan wordt de sale aan jouw toegekend.

De leverancier verzorgt de gehele bestelling en afwikkeling, je hebt er geen omkijken naar. Je ontvangt wel een commissie van de leverancier op jouw bankrekening. Deze commissie hangt af van de verkoopprijs. Gemiddeld krijg je al snel enkele tientallen euro’s voor 1 verkoop. Verkoop je op die manier iedere dag 1 telefoon dan verdien je dus 1000 euro in een maand (zonder de deur uit te gaan). Heb je nog geen kennis van het maken van een webshop? Via een korte cursus ben je in no-time online met jouw eigen webshop.

Autodelen – honderden euro’s p/mnd

Met autodelen kun je per maand een mooie bijverdienste maken. Hoeveel je bijverdient hangt af hoe vaak je auto verhuurd wordt aan iemand anders. Hoe gaat het in zijn werk? Je maakt online een account aan en zet je auto te huur voor een halve- of hele dag. Reserveren gaat via een app. Het verhuurbedrijf plaatst een keyless slot waarmee verhuurders toegang tot de auto krijgen. Je hoeft dus niet met de sleutel klaar te staan. Online kun je van tevoren bekijken wie er met je deelauto wilt gaan rijden. Vertrouw je het niet dan geef je geen toestemming. De autoverzekering van de aanbieder zorgt voor een all-risk verzekering. De verdiensten worden via het verhuurbedrijf op je bankrekening uitgekeerd.

Geld bijverdienen & thuiswerken

Online enquetes invullen
Geld verdienen met YouTube
Belastingvrij bijverdienen