Veilig thuiswerk

Door | 14 september 2018

Op zoek naar veilig thuiswerk? Op thuiswerkinpakwerk kun je gratis terecht bij diverse inpakbedrijven. Of je aan de slag kunt hangt af of je in de buurt van het inpakbedrijf woont en of ze thuiswerkers nodig hebben. Zoals je wellicht weet verlangen de thuiswerkbedrijven dat je in de directe omgeving van het bedrijf woont. Meestal is dat een straal van 15 kilometer. Woon je er 50 kilometer vandaan dan is de kans klein dat je er werk krijgt.

Veilig thuiswerk

Veilig thuiswerk kun je verrichten o.a bij Montapacking. Dit grote inpakbedrijf heeft 7 vestigingen in Nederland en werkt voor honderden webshops. Ze sturen voor de webshops pakjes op naar klanten in Nederland. Woon je in de buurt van zo’n vestiging dan heb je geluk en je kun je direct online solliciteren naar thuiswerk. Er staan loodsen en kantoren in Werkendam, Gorinchem, Waspik, Molenaarsgraaf, Oosterhout, Roosendaal, Breda en Enschede.

Thuiswerk of vaste baan
Soms hebben ze een wachttijd voor nieuwe medewerkers. Je kunt bij het bedrijf trouwens ook solliciteren naar een vaste baan als loods medewerker. Bezigheden zijn verpakken, ompakken, sealen en labelen. Diploma is niet vereist maar wel een goede motivatie. Als je een sollicitatiebrief opstuurt kijk ook even bij cv voorbeelden zodat je een juiste indruk maakt. Meer uitleg over het salaris staat op bruto netto.

Zuid-Holland

In Middelharnis zit het thuiswerkbedrijf Handy Hands. Is dit een goed adres voor veilig thuiswerk? Ze hebben wel een website waar je je op kunt geven. Het is geen groot inpakbedrijf als Montapacking maar meer een kleine thuiswerkcentrale.

Noord-Brabant

In Oudenbosch Etten-Leur is gevestigd inpakbedrijf AMC Co-packing dat over een professioneel machinepark beschikt. Er staat wel op de bedrijfssite dat ze met thuiswerkers werken (alleen non-food producten) maar er is geen pagina waar je je eigen kunt aanmelden.