Rijk worden met internet

Door | 12 september 2018

Je bent niet op zoek naar een gewone thuiswerkbaan maar je wilt rijk worden met internet. Dan is er een mogelijkheid die er uit springt en waarbij je geen eigen geld nodig hebt. Het is geld verdienen met YouTube.

Geld verdienen met YouTube

Geld verdienen met YouTube hoeft niets te kosten maar je kunt er wel rijk van worden. Belangrijk is dat je een goed idee hebt waar je het over wilt hebben. Een onderwerp dat veel mensen aanspreekt zal meer publiek trekken dan een bijzonder onderwerp in een bepaalde niche. Het maakt ook veel uit of je een buitenlandse taal kunt spreken. De nummer 1 op YouTube is een Zweedse jongeman die o.a over games praat maar wel in het Engels. Hij verdiende verleden jaar 17 miljoen dollar met YouTube. Had hij alleen in het Zweeds gesproken dan had hij nooit zoveel geld verdiend als nu.

Nederlandse YouTubers

Rijk worden met internet? Deze Nederlandse YouTubers laten zien hoe het moet. Nikkie de Jager is wellicht degene die het meest succesvol is in Nederland op YouTube met bijna 11 miljoen abonnees. Deze visagiste uit Noord-Brabant spreekt in het Engels. Wat een verschil als ze naturel is en wanneer ze make-up op hebt! Ze laat in haar filmpjes zien dat make-up een enorm verschil kan maken. Jordi van den Bussche (alias Kwebbelkop) is een Nederlandse gamer die videospelletjes speelt en hierop commentaar geeft. Hij heeft bijna 9 miljoen abonnees die gretig zijn filmpjes volgen. Jelle van Vucht (Jelly) werd geboren in 1996 en is ook een bekende YouTuber met 8,8 miljoen abonnees. Hij praat net als Kwebbelkop over games. De inkomsten die deze jongens verdienen zijn onbekend. Een paar jaar geleden werden deze inkomsten geschat op een paar ton per jaar en toen hadden ze veel minder abonnees dan nu…

ZZP ICT

Als ZZP’er in de ICT kun je goud verdienen. Consultants van bedrijven die door de overheid worden ingehuurd krijgen rustig 80-100 euro per uur. Ben jij een goede webdesigner of programmeur dan verdien je een dikke boterham aan de ICT. Sommige opleidingen van 6 maanden krijgen zelfs subsidie van de overheid. Een video kanaal op YouTube spreekt meer tot de verbeelding maar met een goede ICT baan hark je ook heel wat geld naar binnen. Heb je nog geen ervaring dan begin je eerst met werken als werknemer bij een bedrijf. Als je eenmaal voldoende ervaring hebt dan kun je op eigen benen staan en als ZZP’er gaan werken. Een korte cursus duurt 6 maanden en een Associate Degree (officieel diploma in Nederland op mbo-4/hbo niveau) duurt 24 maanden.

Thuiswerken

Administratief thuiswerk
Blogger worden
Geld verdienen met je eigen website
Extra verdienen naast fulltime baan
Thuiswerk inpakwerk
Thuiswerkbanen