Thuiswerk Groenlo Winterswijk

Door | 7 november 2018

Groenlo en Winterswijk zijn twee plaatsen in de regio Achterhoek in de provincie Gelderland. Groenlo maakt sinds 2006 deel uit van de gemeente Oost Gelre. Er wonen in Groenlo iets meer dan 10.000 mensen. Winterswijk is een zelfstandige gemeente gebleven met 29.000 inwoners. Belangrijkste plaats in deze gemeente is de stad Winterswijk met 23.650 inwoners. De afstand over de weg tussen beide pBent u ook op zoek naar thuiswerk Groenlo en Winterswijk?

Inpakbedrijf Groenlo

Gamp Ebiz is een inpakbedrijf in Groenlo dat voor diverse webshops in Nederland werkt. Het inpakbedrijf stelt pakjes samen en verstuurt deze (namens de webshops) naar klanten. Er staan vacatures open voor medewerkers magazijn.

Thuiswerken met ICT baan

Op het internet staat ook een mooi verhaal van een man die met zijn gezin emigreerde naar Noorwegen. Tijdens hun vakantie in Noorwegen kon zijn vrouw daar een goede baan in de zorg krijgen. Hij zelf had een ICT baan bij Nedap in Groenlo. Zijn werkgever vond het zonde om iemand met zijn kennis te moeten missen en bood hem een thuiswerkbaan aan. Het gezin woont nu in Noorwegen en hij werkt via de computer gewoon voor het bedrijf in Groenlo. In de ICT wereld is thuiswerken vrij normaal. Bovendien verdienen ICT medewerkers ook nog eens een prima salaris. Zou jij ook willen werken in de ICT maar heb je geen diploma? Kijk dan eens voor een thuiscursus over ICT om zo een diploma te krijgen.

Thuiswerk Inpakwerk Winterswijk

Winterswijk heeft verschillende bedrijventerreinen maar heeft toch een tekort aan ruimte. Een nieuw bedrijventerrein zal in de nabije toekomst worden aangelegd. Het inpakwerk in Winterswijk gaat via het uitzendbureau. Inpakbedrijven halen daar hun personeel vandaan. Wil je graag inpakwerk doen dan zul je je moeten inschrijven via een van de vele uitzendbureau’s. Een voordeel van werken voor een uitzendbureau is dat je minimaal het minimumloon ontvangt. Als je dan een hele dag werkt dan zou je tenminste 73 euro moeten hebben (vakantiegeld en vakantiedagen komen er nog bij). Werk je vanuit huis dan verdien je met inpakwerk vaak veel minder dan het minimumloon.

Tags: thuiswerk Groenlo, Winterswijk, thuiswerken, ICT, inpakwerk, bijverdienen Nijkerk