Gelderland

Door | 10 april 2016

Thuiswerk Gelderland – Gaanderen

Gaanderen is een dorp in de gemeente Doetinchem. In het dorp is gevestigd verpakkingsbedrijf Gejo Interpack dat verpakkingswerk verricht voor Duitse klanten en in Nederland. Op de website staat dat er gewerkt wordt met thuiswerkers. Mensen die er willen werken dienen binnen een straal van 15 km rondom Gaanderen / Doetinchem te wonen. Ook heb je een auto nodig om de spullen op te halen en terug te brengen. Ook vakantiewerkers vanaf 15 jaar zijn welkom.

Thuiswerk banen

Administratief thuiswerk
Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
fotografie
teksten schrijven
Inpakwerk Hedel

Het grote verpakkingsbedrijf Montapacking heeft vanuit hun vestiging een ruimte opgezet voor de Christelijke organisatie Siloah. De samenwerking houdt in dat mensen met een beperking in Hedel verpakkingswerk kunnen doen, stickeren en licht montagewerk. Wellicht dat gewone thuiswerkers ook inpakwerk bij Montapacking in Hedel kunnen doen. Men moet wel binnen een straal van 10 km van het bedrijf wonen. Er is geen onkostenvergoeding. Thuiswerkers worden betaald per order en niet per uur.

Inpakwerk Culemborg

Syto Co-Packaging is een verpakkingsbedrijf met vestigingen in Polen en in Culemborg. Werkzaamheden zijn inpakwerk, ompakken, verpakken, sorteren, sealen, labelen, montage, opbouwen en afvullen van displays en bewerken. Op het internet wordt het bedrijf regelmatig genoemd voor thuiswerk inpakwerk. Op het internet staan regelmatig personeelsadvertenties waarin oproepkrachten gezocht worden voor Syto. Werkzaamheden zijn inpak/sorteer/vouw- en plakwerkzaamheden. Ze hebben echter ook thuiswerkers nodig. Dit staat aangegeven op hun website. Plaatsen in de buurt van Culemborg zijn Vianen, Wijk bij Duurstede, Geldermalsen, Houten, Nieuwegein. Naar de stad Utrecht is ongeveer 30 km. Het inpakken van snoep is vooral in Twente te vinden.

Bijverdienen Arnhem

Thuiswerk Arnhem als telefonisch verkoper van contracten voor energie, internet en telecom. Behalve een basisloon verdien je ook extra geld aan provisie op verkopen. Inpakwerk en productiewerk is te vinden bij online vacaturesites.

Enqueteur

TNS NIPO is een bekend marktonderzoekbureau in Nederland. Ze hebben vaak mensen nodig om enquetes af te nemen. De enquetes worden afgenomen bij mensen thuis en bij bedrijven. Een auto is noodzakelijk en men moet minimaal 10 uur per week beschikbaar zijn. Meer informatie is te vinden op de site tns-nipo.
Thuiswerk Gelderland

Inpakwerk Hengelo, Enschede en Almelo
Velp, Rheden en Dieren
Groenlo en Winterswijk
Aalten