Stichtse Vecht

Door | 9 december 2018

Stichtse Vecht is een gemeente in de provincie Utrecht die uit de steden Breukelen, Loenen en Maarssen bestaat. De gemeente telt ruim 63.000 inwoners. Online wordt vooral naar thuiswerk Maarssen gezocht.

Maarssen bijverdienen

In Maarssen Utrecht wonen 39.300 mensen. Thuiswerken kun je als klantenservice medewerker bij Teleperformance. Solliciteren doe je gewoon via het internet. Ze nemen eerst telefonisch contact met je op en daarna volgt een Skype gesprek. Nadien volgen er nog een of twee gesprekjes en dan kun je starten als thuiswerker. Wat voor werk kun je verwachten? Ze doen bijvoorbeeld veel werk voor de klantenservice van BOL. Een diploma is geen vereiste. Het is wel handig als je wat ervaring hebt en/of dat je goed Nederlands spreekt. Kun je dit nog niet voldoende? Kijk dan eens voor een cursus Nederlands. Dit zal je sollicitaties bij thuiswerken zeker ten goede komen. Als je wordt aangenomen voor thuiswerken dan krijg je tot 26 betaalde vakantiedagen, korting bij winkels en doorgroeimogelijkheden. Kijk snel wat jouw mogelijkheden zijn voor thuiswerk Maarsen.

Breukelen

Breukelen ligt aan de Vecht en heeft bijna 10.000 inwoners. De befaamde Nyenrode Business Universiteit is hier gevestigd in een kasteel net buiten het dorp. Het is de oudste particuliere universiteit van Nederland. Studenten kunnen hier dure academische opleidingen volgen en klaargestoomd worden voor een carriere als topmanager in het bedrijfsleven. Zoek je gewoon werk in Breukelen? Hotel van der Valk Breukelen heeft diverse vacatures in de horeca voor zowel fulltime als parttime functies. Een greep uit de vacatures: keukenhulp, barmedewerker, huishoudelijk medewerkster, basis kok, zelfstandig kok, receptionist, sous chef en restaurant manager.

Loenen

Loenen is een plaatsje in de gemeente Stichtse Vecht en er leven bijna 9000 inwoners. Er is veel waterrecreatie in de zomer. Het dorp telt relatief veel horecagelegenheden. Hier is dus in de eerste plaats werk beschikbaar. Thuiswerk inpakwerk is niet direct voor handen. Thuiswerken als klantenservice medewerker is wel een goede mogelijk. Een diploma is niet nodig wel een goede motivatie. Heb je een heldere telefoonstem, spreek je goed Nederlands en beschik je over een aparte ruimte met internetverbinding? Dan maak je vermoedelijk een redelijke kans om aangenomen te worden. Solliciteren doe je online. Ook interessant is administratief thuiswerk en inpakken van snoep.

Tags: Utrecht, bijverdienen, Amersfoort, Baarn, voor je eigen beginnen