Thuiswerk Baarn

By | 12 december 2018

Baarn is een gemeente in de provincie Utrecht met 24.600 inwoners.

Werken bij de gemeente
De gemeente Baarn heeft af en toe medewerkers nodig. Openstaande vacatures staan op hun website. Meestal betreft het stages voor trainees en stagiairs of administratief werk op kantoor. De gemeente heeft de sollicitatieprocedure uitbesteed aan wervingsbureau’s. Ook kun je op Linedin terecht voor vacatures bij de gemeente.

Online klantenservice medewerker
Een thuiswerkbaan die je steeds meer tegenkomt is online klantenservice medewerker. Ik belde vanmorgen even naar een zorgverzekeraar en ik kon op de achtergrond eventjes een stem horen van een kind. Dit was kennelijk iemand die een baan had als thuiswerker. Ben je gebonden aan huis dan is klanten service medewerker best een leuke baan. Je werkt thuis voor een normaal salaris en kan dit goed combineren met je gezinsleven.

Ict werk Baarn
Een plaatselijk ict bedrijf in Baarn is Tools4you. Je zou denken dat het een of andere kleine website is maar niets is minder waar. Het is een echt softwarebedrijf dat 140 personeelsleden heeft waarvan 70 in Nederland. Het hoofdkantoor staat in Baarn. Ze hadden in december zo’n 18 vacatures openstaan voornamelijk voor software engineers en medewerkers in de marketing. Behalve een prima salaris gaan ze als bedrijf ook samen op wintersport en krijg je een vrij besteedbaar opleidingsbudget van €8000 per jaar. Heb jij ook interesse in de ict maar geen diploma? Kijk eens voor een thuiscursus en wie weet werk jij ook als ict’er. In de ict wereld is thuiswerken heel normaal.

werken in de zorg
Thuiszorgorganisatie Alfa & Zorg heeft regelmatig huishoudelijke medewerkers nodig voor hun klanten. Je werkt bij de mensen thuis of in een verzorgingshuis. Soms werk je de gehele tijd maar vaak ben je ook een gesprekspartner. De mensen zijn blij dat er eens iemand bij hen over de vloer komt waarmee ze tevens een praatje kunnen houden. Zo blijft het huishoudelijk werk plezierig. Ook in de zorg is veel schaarste aan personeel.

Thuiswerk inpakken Utrecht

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht (Maarssen, Breukelen, Loenen), Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, IJsselstein, Zeist

Geef een reactie