De Bilt – thuiswerk Bilthoven

Door | 15 december 2018

De Bilt is een gemeente in de provincie Utrecht. Het bestaat uit De Bilt (10.500 inwoners), Bilthoven (22.000), Maartensdijk (5300), Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading en Westbroek. Er wordt online gezocht naar thuiswerk Bilthoven.

Thuiswerken als klantenservice medewerker
Het beroep online klantenservice medewerker is een echte thuiswerkbaan. Klanten die bijvoorbeeld naar een grote webshop bellen, energiebedrijf of zorgverzekeraar worden vaak doorverbonden naar een thuiswerker die vanuit haar eigen huis informatie verstrekt. Je bent dan in dienst van een uitzendbureau. Er is ook callcenter werk maar dat is vaak op kantoor en je moet dan telefonisch diensten en producten verkopen zoals energie, loterijen of abonnementen. Op callcenter werk staat meer druk, je moet bepaalde doelen halen. Werken als klantenservice medewerker is meer relaxt.

Thuiswerk inpakwerk
Een echt bedrijf voor thuiswerk inpakwerk is te vinden in Culemborg. De afstand van Bilthoven naar Culemborg is 38 km. Meestal krijg je geen onkostenvergoeding om de spullen te halen en te brengen. Steden die dichterbij liggen zijn Nieuwegein en Wijk bij Duurstede.

Thuiswerken

20 tips voor thuiswerkbanen
Online enquetes invullen
Geld verdienen met je eigen website

Uitzendbureau Bilthoven
Enkele uitzendbureau’s in het centrum van Bitlhoven zijn Gilde personeel, Morgenwerk en UBN Uitzendbureau. Gilde Personeel heeft vooral vacatures in de bouw, techniek, groenbeheer, schoonmaak en horeca. Morgenwerk is een 100% online uitzendbureau en populair bij studenten. Op Morgenwerk kun je de banen duidelijk overzien en staat direct het uurloon en het aantal uren vermeld. Zo kun je dus gelijk zien wat het werk oplevert. UBN Uitzendbureau is sterk in logistieke en industriële banen op mbo-niveau. Zoek je inpakwerk dan is UBN wellicht de beste keus.

Werken op basis van provisie
Vaak zie je ook advertenties met vacatures waar je op basis van provisie betaald wordt. In de praktijk betekent dit dat je verdiensten afhangen van je verkopen. Verkoop je niets dan verdien je in het slechtste geval ook niets. Voor dit werk moet je een goede overtuigingskracht hebben om mensen iets te verkopen zonder dat ze dat van plan waren. Voorbeelden zijn verkopers op straat die voorbijgangers een abonnement proberen te verkopen of geld laten doneren voor een goed doel of loterij.

Thuiswerk provincie Utrecht

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht (Maarssen, Breukelen, Loenen), Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, IJsselstein, Zeist

Geef een reactie