Thuiswerk Amersfoort Barneveld

By | 10 april 2016

Op zoek naar inpakwerk thuiswerk in Amersfoort of Barneveld? Er is weinig inpakwerk voor thuis in de directe omgeving. Een inpakbedrijf dat enigszins in de buurt ligt is Syto in Culemborg. Dit bedrijf werkt met thuiswerkers en oproepkrachten. De afstand echter is wel 65 km. Een thuiswerkbaan die gewoon vanuit je woonkamer gedaan kan worden en direct wat geld oplevert is mailtjes klikken. Een inschrijving bij Euroclix levert direct 150 punten (Clix) op. Wanneer je 1000 Clix hebt dan is dit 10 euro waard. Heb je 2000 Clix dan krijg je 25 euro uitbetaald op je bankrekening.
Inpakwerk Harderwijk

Een alternatief voor thuiswerk Amersfoort kan het bedrijf DFH Inpak zijn (dfhinpak.com) dat in Harderwijk is gevestigd. Het is ongeveer 31 km rijden naar Amersfoort en 41km naar Barneveld. Op de website van het bedrijf staat vermeld dat er gebruik wordt gemaakt van een ‘brede groep tijdelijke werkers’ om drukte bij het verpakken op te vangen als dit nodig is. In de regel moet men zelf met de auto het werk ophalen en terugbrengen.

In Nijkerk is een inpakbedrijf dat gespecialiseerd is in het afvullen en vacuüm verpakken van producten, etiketteren en handmatig verpakken maar er is op de website geen duiding dat ze ook gebruik maken van thuiswerkers.

ICT baan + thuiswerken

Heb je een MBO- of HBO denkniveau en wil je graag thuiswerken? Inpakwerk thuiswerk is schaars en betaalt weinig. Met een opleiding kan je een veel beter perspectief scheppen en vanuit huis goedbetaald thuiswerken. Vooral in de Internet Computer Technologie (ICT) zijn prima mogelijkheden. MBO-banen met een goede arbeidsmarktpositie zijn (BOL4) technische banen zoals in de scheepvaart, informatietechniek, automatisering en netwerkbeheerder.

Steeds meer Nederlanders worden eigen baas

ZZP-ers worden steeds meer ingehuurd door bedrijven voor tijdelijk werk. Werkgevers zijn thans verplicht hun zieke werknemers twee jaar lang volledig door te betalen. Ook is er met een nieuwe wet een betere ontslagbescherming voor werknemers geregeld. Hierdoor durven steeds minder bedrijven vast personeel aan te nemen. Als ZZP-er ben je Eigen baas die vaak zelf zijn werktijden kan bepalen.

Bijverdienen

1 Miljoen thuiswerkers
Flexwerken niet populair
Bijverdienen in de bijstand
Bijverdienen in de ww