Utrecht

Door | 10 april 2016

Thuiswerken Utrecht

Heb je een MBO-diploma? Kijk dan eens online naar de mogelijkheden om te thuiswerken. Veel bedrijven in Nederland met een helpdesk of klantenservice gebruiken medewerkers die vanuit huis kunnen werken. Voor het bedrijf maakt het niet uit waar jij je bevindt zolang het werk maar uitgevoerd wordt. Dit kan vanuit huis zijn of op kantoor.
Thuiswerk & bijverdienen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

inpakwerk Utrecht

Inpakwerk thuiswerk is erg lastig te vinden in Utrecht. Woon je in de buurt van Vianen en Nieuwegein dan kun je misschien werken bij een groot thuiswerkbedrijf met 10 magazijnen in Molenaarsgraaf (Zuid-Holland). Dit bedrijf doet het inpakwerk en op transport zetten voor veel webshops. De afstand van Vianen naar Molenaarsgraaf is 29 km.

Bijverdienen met webcammen
De bijverdienste waar je flink mee kan verdienen is webcammen. Voor dit erotische werk moet je allereerst een goed inlevingsvermogen hebben. Door te werken als chat operator stuur je erotische sms berichtjes naar (veelal) mannen. Je blijft anoniem en verdient 10-18 cent per sms-je. Meer geld verdien je door achter een webcam te zitten en een voorstelling te geven aan betalende bezoekers.

Enquete invullen
Meer gewoon werk is het invullen van een enquete. De verdiensten voor een enquete lopen soms op tot 5 euro. In de praktijk betekent dit dat je tot 100 euro per maand kan bijverdienen met enquetes invullen Het is mogelijk om je bij mmerdere aanbieders op te geven.
Online Enquêtes Invullen

50 euro per uur

Je kunt wel degelijk 50 euro per uur verdienen maar dan moet je voor je eigen beginnen. Een verpleegkundige op HBO niveau kan 50 euro per uur vragen als ze als ZZP’er werkt. Ook in de ict kun je een hoog salaris verdienen. Wil jij ook voor je eigen beginnen maar mis je de ervaring of het diploma? Geen probleem met een korte thuiscursus kun je een diploma halen waar je straks wat aan hebt.

Thuiswerk inpakken Utrecht

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht (Maarssen, Breukelen, Loenen), Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, IJsselstein, Zeist