Thuiswerk Nijkerk

Door | 25 april 2018

Nijkerk is een gemeente in Gelderland met 42.000 inwoners. Er wordt op het internet naar een thuiswerkbedrijf in deze gemeente gezocht. Familiebedrijf Rizz heeft regelmatig vacatures open voor inpakwerk, montage, assemblage en productiewerk. Op de bedrijfssite staat geen informatie over thuiswerk. Wel staan er geregeld vacatures voor inpakwerk bij online uitzendbureaus. Amersfoort en Barneveld liggen in de buurt.

Thuiswerk banen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Bedrijven in Nijkerk

Nijkerk heeft 11 bedrijventerreinen waarop veel ondernemingen gevestigd zijn. Arkerpoort is een kleinschalig terrein terwijl de Flier kavels heeft voor grote ondernemingen. Spoorkamp is multifunctioneel. De gemeente stimuleert bedrijven om mensen uit de bijstand en Wajong in dienst te nemen. Dan krijgt het bedrijf ondersteuning. Zo kunnen de bedrijven laten zien dat ze iets voor de maatschappij doen terwijl de gemeente de financiele risico’s voor zijn rekening neemt. Zo wordt het voor bedrijven interessant om mensen met een arbeidsbeperking inpakwerk te laten doen.

FoodValley

De Gelderse Vallei wordt ook wel Food Valley genoemd. Acht gemeenten werken in dit gebied samen. Er zijn veel bedrijven uit de voedingsmiddelensector gevestigd. Wageningen Universiteit heeft er een research centre en campus. In 2019 zal de multinational Unilever zich op de campus vestigen.

Marktplaats

Op Marktplaats staan ook diverse lucratieve thuiswerkbanen waar je snel geld kunt verdienen. Echter de meeste van deze banen zijn niet in Nijkerk (als ze al bestaan). Als je een telefoonnummer moet bellen voor thuiswerk controleer dan eerst of het een gewoon nummer is of een duur 0900 telefoonnummer. Bij sommige thuiswerkbedrijven betaal je wel een euro per minuut om ze te bellen. Als je dan 10 minuten belt dan ben je zo 10 euro lichter… De beste kansen op inpakwerk Nijkerk liggen bij plaatselijke bedrijven. Online uitzendbureau’s zoeken personeel voor inpakbedrijven. Je verdient dan minimaal het wettelijk minimumloon. En krijgt daar vakantiegeld en vakantiedagen bovenop. Vaak is er een toeslag te verdienen als het inpakwerk ’s avonds verricht moet worden of in het weekend. Bij gewoon thuiswerk (in je eigen huis) wordt je per stuk betaald. Als je dan gaat omrekenen wat je per uur hebt verdiend dan is dit vaak maar een paar euro per uur.