Thuiswerk Leiden

Door | 27 augustus 2018

Leiden is een echte studentenstad met 28.000 studenten die aan de universiteit studeren. Tevens is er een hogeschool waar verleden jaar 1600 studenten een diploma behaalden. Een groot deel van de studenten is op zoek naar een bijverdienste. Dit maakt een zoektocht thuiswerk Leiden niet eenvoudig.

Inpakwerk
Bijna alle uitzendbureau’s in Leiden hebben vacatures voor het inpakken van schuursponzen en schoonmaakdoekjes aan een lopende band. Je werkt in een loods van een internationale bedrijf in Leiden dat in totaal 500 werknemers heeft. Het beste adres voor inpakwerk is het Montapacking maar dit is gevestigd in “>Gorinchem en Molenaarsgraaf. Dat is 74-90 km van Leiden en dat is te ver weg om in aanmerking te komen voor thuiswerk Leiden.

Shopper worden
Als Shopper in het distributiecentrum van supermarkt Picnic in Leiden geef je geen geld uit maar verdien je geld! Klanten bestellen online boodschappen en jij als Shopper verzamelt de boodschappen bij elkaar. Je pakt een karretje en maakt een rondje door het magazijn. Er is een gratis lunch en een playroom waar je met collega’s wat kunt poolen.

Thuiswerk klantenservice
De klantenservice van een bedrijf kan een prima thuiswerkbaan zijn. Regelmatig zoeken uitzendbureau’s medewerkers voor callcentra. Het werk kan soms thuis gedaan worden mits je een rustige werkruimte hebt met een stabiele internetverbinding.

Telecomwinkels
T-Mobile en Tele2 in Leiden zijn regelmatig op zoek naar verkoopmedewerkers (shop advisors). Je werkt 10-20 uur per week. Is wel een fijne bijbaan als je tijdelijk werk zoekt in de binnenstad. Het werk zal vermoedelijk op commissiebasis zijn; hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient.

Thuiswerk banen

Administratief thuiswerk
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Online Enquêtes Invullen
Bijverdienen vanuit huis
14 euro per uur
bijverdienen in de bijstand