Thuiswerk Delfzijl

Door | 20 augustus 2018

Delfzijl is een gemeente in Noord-Groningen. Er wonen bijna 25.000 inwoners. Er zijn twee havens: de haven van Delfzijl en de Eemshaven. In het gebied zijn verschillende bedrijventerreinen en een chemiepark van 100 hectare. Google heeft in de Eemshaven een groot datacenter gebouwd, er is een windpark van Eneco en een energiecentrale. Kortom er zit werk in de havens en in het chemiepark.

Inpakwerk Delfzijl

In Appingedam (6km) is Werkplein Fivelingo gevestigd. Bij dit bedrijf zijn 430 medewerkers werkzaam met een wsw-indicatie. Ook voeren ze de Participatiewet uit voor de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Werkzaamheden zijn o.a verpakken en stickeren. Voor verschillende bedrijven in Delfzijl zoeken ze medewerkers voor het magazijn voor ompakken, verpakken, stickeren en orderspicken. Salaris is het minimumloon (9,11-9,20 euro). Een diploma is niet nodig. Solliciteren kan bij uitzendbureau Olympia, Manpower of via een ander bureau. Voor het geld kun je beter solliciteren naar carwash medewerker in Farmsum want daar geven ze tenminste een fatsoenlijk loon (11 euro per uur).

Chemiepark Delfzijl
Er zijn zo’n 15 bedrijven op het chemiepark. Akzo Nobel heeft een aantal leerplekken en trainee-plaatsen. Ben je jong en heb je interesse in de chemie dan is dit misschien iets voor jouw. Andere banen waar ze mensen voor zoeken zijn procesoperators, planners en engineers.

Medisch proefpersoon

Het is niet om de hoek maar de Rijksuniversiteit Groningen heeft medische proefpersonen nodig (augustus 2018). De afdeling psychologie zoekt mensen die willen meedoen aan een onderzoek. Medisch onderzoek betaalt in de regel best goed. Zeker als je voor een langere termijn kunt meedoen. Je moet wel eventueel een aantal bijwerkingen of wat ongemak voor lief nemen.

Groningen thuiswerk

Administratief thuiswerk
ZZP’er worden
Online Enquêtes Invullen
bijverdienen Veendam en Hoogezand
bijverdienen Groningen
thuiswerk Drenthe