Thuiswerk Sassenheim

Door | 27 april 2018

Sassenheim is een plaats met 15.000 inwoners. Het maakt deel uit van de gemeente Teylingen. Rondom Sassenheim liggen Leiden, Noordwijk, Katwijk aan Zee en Lisse. Het is 21 kilometer naar Schiphol.

Thuiswerk Sassenheim

Goede kansen op thuiswerk Sassenheim liggen in het callcenterwerk. Door de aanwezigheid van Schiphol en studentenstad Leiden zijn er verschillende callcenters in de regio. Heb je geen ervaring in dit soort werk dan is dit geen probleem. Het uitzendbureau geeft je hiervoor een training. Vereiste voor callcenterwerk is een prettige telefoonstem en een positieve werkhouding. Je moet immers beleefd blijven ook als de gesprekspartner het geduld verliest. Vaak is thuiswerken toegestaan als je thuis een goede ruimte hebt waar je rustig kunt werken (zonder spelende kinderen).

Thuiswerk banen

Administratief thuiswerk
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Online Enquêtes Invullen
Bijverdienen vanuit huis

Secretaresse

Nu de economie weer stevig is aangetrokken komen er steeds meer nieuwe bedrijven bij. Een secretaresse is de rechterhand van de directeur en regelt afspraken en telefoontjes. Omdat een fulltime secretaresse te duur is voor ZZP’ers huren zij vaak een online secretaresse in. Deze medewerkster werkt thuis en regelt de zaken via het internet. Ben je ervaren dan kun je ook als ZZP’er gaan werken en een heel goed uurloon verdienen (wat je niet in loondienst zal krijgen). Heb je geen opleiding als secretaresse dan kun je een korte cursus volgen. Er zijn wettelijk erkende opleidingen met stage lopen en basiscursussen.

Schiphol

Op Schiphol zijn honderden vacatures voor medewerkers in de logistiek en luchtvracht. Omdat je ook in het weekend of ’s nachts kunt werken kan het uurloon oplopen tot zo’n 14 euro per uur. Vaak is het mogelijk om opleidingen te volgen bijvoorbeeld als heftruckchauffeur. Wil je liever niet teveel sjouwen dan is wellicht een baan in de beveiliging een goede keus. Je hebt hiervoor wel een diploma nodig (op MBO 2 niveau).